Lionel Messi’den imza aldığı için kovulan temizlik görevlisi: Her saniyesine değdi

Yayın tarihi: 6 Ağustos 2023 Pazar 3:09 pm - Güncelleme: 6 Ağustos 2023 Pazar 3:09 pm

Lionel Messi‘nin takımı Inter Miami’nin DRV PNK Stadyumu’nda temizlik görevlisi olarak çalışan Cristian Salamanca, Messi’ye Arjantin takımının formasını imzalatınca işine son verildi.

Arjantin medyasında yer alan habere göre, otobüslerin park ettiği alandaki banyoları temizleyen Inter Miami takımının DRV PNK Stadyumu’nda çalışan temizlik görevlisi Cristian Salamanca, Messi’ye Arjantin takımının formasını imzalattı.

Messi’nin formayı imzalamasından hemen sonra ise stadyum güvenliği Salamanca’nın yanına gelerek temizlik işçisini alandan uzaklaştırdı. Bu olayın ardından Salamanca’nın işine son verildi.

“HER SANİYESİNE DEĞDİ”

Konuyla ilgili açıklama yapan Salamanca, Messi’nin imzasını aldıktan sonra kovulduğunu söyleyerek “Ama her saniyesine değerdi.” diye konuştu.

Messi’nin Inter Miami ile imzaladığı sözleşmenin kendisine ‘maksimum güvenlik’ sağladığı ifade edilirken, kulüp çalışanları ve taşeron işçiler de dahil tüm çalışanlardan işe başlamadan önce ‘profesyonel davranışlarını’ korumalarının talep edildiği ve Inter Miami’nin 10 numarası Messi’den fotoğraf veya imza almalarının yasaklandığı bilgisi paylaşıldı.

 

Lionel Messi’yi resmen duyurdular! İşte yeni adresi