Panathinaikos’un başına geçen Fatih Terim’in ilk transferi Türkiye’den!

Yayın tarihi: 27 Aralık 2023 Çarşamba 1:55 pm - Güncelleme: 27 Aralık 2023 Çarşamba 1:55 pm

Yunanistan takımı Panathinaikos ile anlaşan Fatih Terim‘in ilk transferini Süper Lig’den yapacağı öne sürüldü. Trabzonspor’da mutsuz olduğu ileri sürülen Anastasios Bakasetas’ın, Terim’in transfer listesinde ilk sırada olduğu belirtildi.

Galatasaray’dan ayrıldığı 10 Ocak 2022 tarihinden beri takım çalıştırmayan Fatih Terim, Yunanistan 1. Lig takımlarından Panathinaikos’un yeni teknik direktörü oldu. 2010’dan beri Yunanistan’da şampiyonluk ipini göğüsleyemeyen Panathinaikos’ta Fatih Terim’in devre arasında yapacağı ilk transferin Süper Lig’den olacağı iddia edildi.

Yunanistan’a giden Fatih Terim sorulara yanıt vermedi

İLK TRANSFERİ BAKASETAS

Sabah Gazetesi’nin haberine göre, Süper Lig’de Trabzonspor forması giyen yıldız futbolcu Anastasios Bakasetas’ın Terim’in listesindeki ilk isim olduğu öne sürüldü. 30 yaşındaki futbolcunun şu anda Trabzonspor’da mutlu olmadığı ve Abdullah Avcı’nın da yıldız futbolcunun gitmesine onay vereceği aktarıldı.

Trabzonspor sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 30 yaşındaki orta saha ile yaptığı sözleşme yenileme görüşmelerinden henüz bir sonuç alamadı. Yıldız futbolcunun adı adı yakın geçmişte Beşiktaş ile de anılmıştı.

Anastasios Bakasetas

Kaynak: TELE1