“Palalı Sabri”nin fuhuş çetesi davasında bazı şikayetler geri çekildi

Yayın tarihi: 26 Ekim 2022 Çarşamba 12:04 pm - Güncelleme: 26 Ekim 2022 Çarşamba 12:04 pm

“Palalı Sabri” olarak bilinen Sabri Çelebi’nin “fuhuş hattı” kurduğu iddiasıyla yargılandığı davada bazı müştekiler şikayetlerinden vazgeçti.

Gezi Parkı direnişi eylemleri sırasında göstericilere elindeki palayla saldıran ve ‘Palalı Sabri’ olarak da bilinen Sabri Çelebi’nin Fas-İstanbul arasında “fuhuş hattı” kurduğu iddiasıyla 10 sanığın yargılandığı davada bazı müştekiler şikayetlerinden vazgeçti.

“SANIKLARDAN ŞİKAYETÇİ DEĞİLİM”

Duruşmada mağdur Chaımaa El Kasmı sanıkları tanımadığını söyleyerek, “Sanıklardan şikayetçi değilim. Ben daha önceki ifademde de şikayetçi olmadım. Sanıkların bana karşı herhangi bir eylemi olmadı. Adı geçen eğlence mekanlarında hiç çalışmadım sadece bir gece eğlenmek için gitmiştim” dedi.

“SANIKLARDAN HERHANGİ BİRİ BANA ZORLAMA YAPMADI”

Mağdur Hajar El Kasmı, “Olayı biliyorum. Sanıklardan kimseyi tanımıyorum. Kimseden şikayetçi değilim. Sanıklardan herhangi biri bana zorlama yapmadı. Hiçbir yerde çalışmadım ve çalıştırılmadım. Diğer mağdurları da tanımıyorum. Sadece kardeşim olan Chaımaa’yı tanıyorum” ifadelerini kullandı.

“EMNİYETTEKİ İFADEMİ KABUL ETMİYORUM”

Mağdur Ikram Benlardı Hamdach, “Ben adı geçen eğlence mekanına bir kez yemek yemek için gittim. Diğer mekanlara gitmedim. Sanıkları tanımıyorum. Emniyetteki ifademi kabul etmiyorum. Pasaportuma el koyan olmadı. İş yerinde de çalışmaya zorlanmadım. Kimseden şikayetçi değilim” şeklinde konuştu. Sanık avukatları müvekkillerinin 2 yıla yakındır tutuklu bulunduklarını belirterek tahliyelerini talep ettiler.

TUTUKLULUK DEVAM KARARI

Mahkeme heyeti, tutuklu sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar verdi. Heyet, firari sanıklar Sabri ve Müslüm Çelebi’nin yakalama emrinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

Fuhuş şebekesinin sırrı çözüldü