Özlem Tekin yıllar sonra ortaya çıktı! Tekin’in önünü Sezen Aksu mu kesti?

Yayın tarihi: 18 Ağustos 2023 Cuma 3:33 pm - Güncelleme: 18 Ağustos 2023 Cuma 5:04 pm

Muğla’da çiftliğe taşındıktan sonra uzun bir süre haber alınmayan Özlem Tekin‘in nerede olduğu ortaya çıktı. Besteci Onur Akay, Tekin’in Bodrum’da yaşadığını belirtirken, Yeşim Salkım’ın “Sezen Aksu, Özlem Tekin’in önünü kesti” iddiası da yeniden gündeme geldi.

İstanbul’dan Muğla’nın Milas ilçesine taşınan ve burada çiftlik hayatı süren Özlem Tekin’den, bir süredir haber alınamıyordu. Çiftliği kapalı olan Tekin’in nerede olduğu ortaya çıktı. Besteci Onur Akay, Özlem Tekin’in Bodrum’da olduğunu açıkladı.

YEŞİM SALKIM’IN İDDİALARI YENİDEN GÜNDEMDE

Sezen Aksu’nun, Şebnem Ferah için Özlem Tekin’in yolunu tıkadığı iddiaları bir süredir sosyal medyada konuşuluyordu. Tekin’in ortaya çıkmasının ardından bu iddia da yeniden gündeme geldi.

Yeşim Salkım, 2020 yılında katıldığı bir programda “Sezen Aksu, Özlem Tekin’in önünü mü kesti?” sorusunu yanıtladı.

Salkım, “Raks diye bir grup vardı. Özlem Tekin onların ilk solistiydi. Şebnem Ferah gitar çalıyordu. Özlem Tekin çok popülerken bir anda Şebnem Ferah çıktı. Özlem biraz daha marjinal bir kızdı. Bir anda Şebnem’in Raks’ta daha gözde olduğu, Özlem’in daha çok itelenmesi gerektiği haberi geldi. Bu gelen haberler de birileri vasıtasıyla geldi.” dedi.

‘ÖZLEM TEKİN’İN BİR ANDA ORTADAN YOK OLMASINI HERKES SORGULAMALI’

Müzik dünyasını elinde tutan insanların söylemlerinden yola çıkarak konuştuğunu belirten Salkım, “Özlem Tekin kadar başarılı bir kadının bir anda ortadan yok olmasını bence herkesin sorgulaması gerekiyor. Ve Şebnem Ferah’ın rock müzikte star olmasını. Ben Şebnem Ferah’ı da çok beğenirim, şarkılarını da çok severim gerçekten iyi bir şarkıcı olduğuna inanıyorum. Ama Özlem Tekin de en azın onun kadar iyi ve başarılıdır. Soruyorum size niçin Özlem Tekin yok da Şebnem Ferah var? Bana bunun cevabını veren zaten o cevabı da bulacak.” ifadelerini kullandı.

Sezen Aksu’dan büyük ayıp! Cezaevinde olan Merdan Yanardağ’ı icraya verdi

Özlem Tekin aylar sonra ortaya çıktı