Özlem Tekin aylar sonra ortaya çıktı

Yayın tarihi: 27 Temmuz 2023 Perşembe 4:11 pm - Güncelleme: 27 Temmuz 2023 Perşembe 4:11 pm

İstanbul’dan Muğla’nın Milas ilçesine bağlı bir köye taşınan Özlem Tekin, aylar sonra yeniden görüntülendi. Uzun bir süredir çiftliği kapalı olan Tekin’in şu an nerede olduğu merak ediliyordu. Besteci Onur Akay, Özlem Tekin’in Bodrum’da olduğunu açıkladı.

Türk Rock müziğinin ünlü isimlerinden Özlem Tekin, sosyal medya hesabından son paylaşımını 28 Ağustos 2013’te yaptı. Tekin, çiftliğe yerleşmeden önce de sosyal hayattan ve işinden bir hayli uzak yaşıyordu.

Önceki yıllarda Muğla’nın Milas ilçesindeki çiftliğinde birkaç kez görüntülenen Özlem Tekin’den hayranları uzun süredir haber alamıyordu. Habertürk’ten Volkan Özdemir’in haberine göre; Tekin, çiftliğinin kapısına kilit vurdu. Aylardır çiftliğinde görmediklerini söyleyen komşuları, Özlem Tekin’in nerede olduğunu bilmediklerini dile getirdi.

ÖZLEM TEKİN’İN NEREDE OLDUĞUNU DUYURDU

Onur Akay sitesinden yaptığı açıklamadı Özlem Tekin için şunları yazdı: “Özlem Tekin’i merak eden sevenleri için bu yazıyı kaleme alıyorum. Özlem’in sağlık durumu iyi. Ancak maddi olarak sıkıntıları olduğundan çiftliğine kilit vurmak zorunda kaldı. Uzun zamandır annesi ile birlikte yaşıyor ve planı Bodrum’a yerleşmek. Şu an Bodrum Gündoğan’da olan Özlem Tekin’in sevenlerine de selamı var”

Rock müziğin sevilen ismini görenler tanıyamadı