Özgür Özel’in katıldığı canlı yayın yarıda kesildi Erdoğan’ın açılışı verildi!

Yayın tarihi: 2 Mayıs 2023 Salı 9:22 pm - Güncelleme: 2 Mayıs 2023 Salı 9:25 pm

CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, HaberTürk’te kendisine 50 dakika olarak belirtilen canlı yayının 34. dakikada bitirilmesi üzerine “Biz başlarken 50 dakika deyip, 34’üncü dakikada 3 dakika kaldı, denilince ondan rahatsız oldum” dedi. Özel’in yayını kesildikten sonra Erdoğan‘ın açılış töreni verildi.

CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, Habertürk’te Mehmet Akif Ersoy’un sunduğu ana haber bültenine katıldı. Bir saatlik yayına davet edilen Özel, yayının 34’üncü dakikasında kesildi.

Özel, yayının kesilmesine “Ne hamle geldi merak ediyorum. Size bir şey demiyorum. Biz başlarken 50 dakika deyip, 34’üncü dakikada 3 dakika kaldı, denilince ondan rahatsız oldum” dedi. Mehmet Akif Ersoy ise “İnanın reklamla alakalıymış, arkadaşlara sordum. Başka bir canlı yayın vesaire mi var diye” dedi.

Yayına Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın katıldığı Konya’daki açılış töreniyle devam edildi.

Erdoğan’dan çirkin siyaset dili! ‘Mezara gömmeye hazır mısınız?’

Yayında Kılıçdaroğlu’nun dark web iddialarını da anlatan Özel, “Birtakım hazırlıklar var. Birtakım derin ve kirli internet üzerinde sahte ses kayıtları üretilmesi. Dark web sitelerinden servisiyle ilgili devlet memuru ciddiyetinde olması gereken kişilerin dünyanın bir takım dark web insanlarıyla pazarlıklar yürüttüğü ihbarını aldık. Onun için hat çizdik. Birtakım montajlar, sahte ses kayıtları iddiaları” dedi.