Özgür Özel’den Yılmaz Büyükerşen paylaşımı

Yayın tarihi: 11 Ocak 2024 Perşembe 9:37 pm - Güncelleme: 11 Ocak 2024 Perşembe 9:38 pm

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, beş dönem Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı olduktan sonra yeniden aday olmayan Yılmaz Büyükerşen hakkında teşekkür paylaşımı yaptı.

CHP, MYK ve PM toplantılarının ardından dün gece 240 belediye başkan adayını açıkladı. CHP’nin merakla beklenen adaylıklarından Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı konusunda Belediye Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce’nin adı açıklandı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, beş dönem belediye başkanlığı yaptıktan sonra aday olmayıp dinlenmek istediğini beyan eden Yılmaz Büyükerşen’e hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Yılmaz Büyükerşen: Ayşe Ünlüce benim önerim

Büyükerşenle birlikte olduğu bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan Özgür Özel şu ifadeleri kullandı:

“Bozkırın ortasında bir cennet, Anadolu’da bir Avrupa kenti yaratan, 25 yıl büyük bir özveriyle yönettiği Eskişehir’i bugünkü haline getiren ve bayrağı 54 yaşında bir kadın adaya Sn. Ayşe Ünlüce’ye devreden Hocamız @Y_Buyukersen’e hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Yılmaz Hoca’nın bundan sonra bir eli Eskişehir’de bir eli ülkemizdeki tüm sosyal demokrat belediye başkanlarımızın üzerinde olacak. Birlikte çalışmaya ve engin tecrübelerinden yararlanmaya devam edeceğiz.”

Özgür Özel’den Erdal Beşikçioğlu açıklaması: Mansur Yavaş’ın bayağı hoşuna gitmişti

Kaynak: TELE1