Özgür Özel’den Erdoğan’a yanıt: Ben senle emeklinin arasında değilim

Yayın tarihi: 25 Mart 2024 Pazartesi 4:37 pm - Güncelleme: 25 Mart 2024 Pazartesi 5:56 pm

Haber: Özlem Aktürk

CHP lideri Özgür Özel Gaziantep’te Halk Buluşması’nda Erdoğan’ın emeklilere ”Aramıza kimseyi sokmayalım” sözlerine yanıt vererek “Ben seninle emeklinin arasında değilim. Ben emeklinin arkasındayım, yanındayım” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel Gaziantep’te Halk Buluşması’nda açıklamalarda bulundu.

Özel, Erdoğan’ın Çorum’da “Yeter ki biz aramıza kimseyi sokmayalım” diyen Erdoğan’a yanıt verdi. Özel, “Ben seninle emeklinin arasında değilim. Ben emeklinin arkasındayım, yanındayım” ifadelerini kullandı.

“GAZİANTEP’İ CUMHURİYETÇİLERİN KALESİ YAPACAĞIZ”

Özel’in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“Dediler ki Gaziantep’te Ramazan’da miting olmaz. Bu alan dolmaz. O kentteki yoldaşlarıma inanıyorum dedim Gaziantep’e gidiyorum dedim. Göreceksiniz her geçen gün daha kalabalık olacağız. En sonunda Gaziantep’i geçmişteki gibi cumhuriyetçilerin kalesi yapacağız. Nasıl olsa her şartta bize ot veriyorlar diye sürekli ihmal eden bir anlayışla karşı karşıyayız. Bundan 45 gün önce meydanlara çıktım.

NOHUT DÜRÜM ÜZERİNDEN ENFLASYON TEPKİSİ

Antep’in neyi meşhur. 2018 yılında nohut dürüm 5 liraymış. Şimdi 50 lira. Altı senede 10 kat artmış. Böyle bir şey olur mu? Nasıl geçinilecek. Tayyip Bey ekonomi 4,5 büyüdü diyordu. Tayyip Bey emeklileri keyfi yerinde değil.

ERDOĞAN’A EMEKLİ YANITI

Erdoğan bugün demiş ki ben vaktiyle sizin için şunu yaptım bunu yaptım. Ne yaptığın ortada. Aramıza başkasını sokmayın diyorsun. Ben seninle emeklinin arasında değilim. Ben emeklinin arkasındayım, yanındayım.

Türkiye’de genç işsizliği yüzde 40’a yaklaştı. Antep’teki 2 gençten biri işsiz. Erdoğan bu ülkede ekonomiyi ben bilirim dediği için öyle bir noktadayız ki garibanlar için döviz çok pahalı, ihracatçı için de çok ucuz. Antep’te insanlar doktor, hemşire bulamıyor. Geçen ay TTB 138 randevu sorgusu yapıyor. Yüzde 36’sı 5 gün sonrasına randevu alınabiliyor. Antep’teki sağlık çilesine buradan dikkat çekiyoruz. Sayın Koca Antep’i duy. Burada bir sağlık skandalı yaşanıyor. Gaziantepspor Türkiye’nin en önemli kulüplerinden biriydi. Gaziantep’in yerine GFK diye bir şey çıkardılar. Orada da sıkıntı var. Hem Gaziantep’i Süper Lig’e çıkaracak biri lazım. Bu şehir hasta ona bir doktor lazım.

“GAZİANTEP’E ARTIK BİR DOKTOR LAZIM”

Gaziantep’i artık yordular. Gaziantep’i hasta ettiler artık bir doktor lazım. Verilen sözlerin tutulmadığını biliyorum. Gaziantep’te teslim edileceği söylenen konut 42 bin teslim edilen 14 bindir. Yüzde 35’i teslim edildi. Allah Antep’e bir daha böyle bir acı yaşatmasın.”

Özgür Özel’den Erdoğan’a ‘İstanbul’ tepkisi: Bari Kilis’te Kilis’i konuş

Kaynak: TELE1