Özgür Özel’den Erdoğan’a ‘İstanbul’ tepkisi: Bari Kilis’te Kilis’i konuş

Yayın tarihi: 25 Mart 2024 Pazartesi 1:11 pm - Güncelleme: 25 Mart 2024 Pazartesi 2:02 pm

Haber: Ceren Ural

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel Kilis’te vatandaşlara seslendi. Özgür Özel ” Kardeşim İstanbul’u İstanbul’da konuş, Ankara’yı Ankara’da konuş bütün Türkiye’yi zaten televizyonda konuşuyorsun. Ya hu bari Kilis’te Kilis’i konuş. Yok sahipsiz memleket” dedi.

Kilis’te yapılan anket çalışmalarına değinen Özel “ı. Her anket daha iyiye gidiyor. AKP’den oy var neden, Ak Partililer artık geçmişten beri aynı kişileri taşımaktan bıkmış, Ne kurucu il başkanının ne de mevcut adayın Kilis’e yatırım getirmediği Kilislinin derdine deva olmadığını biliyor.” ifadelerini kullandı.

Özgür Özel 3 hedef sıraladı başarı çıtasını açıkladı

Özgür Özel’in açıklamalarının satır başları şu şekilde:

Kilis’in bizim için bambaşka bir değeri var. Duyguların Suriye’nin sınırında, hepimiz adına sınırı bekleyen, oradaki askerlimizle buradaki askerlerimizle, gün olur hava atarlar burada verdiğimiz sivil şehitlerimizle. Belki evlerimizden çok uzakta ama kalplerimize çok yakında. Yüreğinde vatandan millet bayrak ve Atatürk sevgisi olan mert insanlar yiğit insanlar hepinizi saygıyla selamlıyorum

Bugün buraya geldik havaalanında hava günlük güneşlikti. Yaklaşırken haberler gelmeye başladı. Çok yağmur yağıyor diye hatta dediler ki açık bir alandan kapalı bir yere mi alsak. İl başkanım belediye başkanı adayım dediler ki Kilis o kadar çok bekledi ki bu günü ne kadar yağsa da yağsın berekettir bereketinizle geldiniz. Hangi siyasi görüşten olursa olsun, Ak Partilileri MHP’lileri İYİ Partilileri hangi siyasi görüşten olursa olsun, herkesi ama herkesi ayrı ayrı sevgiyle selamlıyorum.

“KİLİS’TE SİYASET AKP’LİLER MHP’LİLER TARAFINDAN PAYLAŞILMIŞ”

Kilis boynu büküktür. Kilis sahipsizdir. Kilis üç dört tane Adalet ve Kalkınma Partili siyasetçinin kendi içinde makamlarını döndürdüğü başka kimseye alan bırakmadığı ikisi milletvekili biri belediye başkanı. Kilis’te sanki 5 kişi varmış da Kilis’in her işini onlar biliyormuş da sürekli aynı kişiler arasında bir siyaset dönüyor. Peki ne oluyor. Kilis’in adı mecliste muhalefet olmasa konuşuluyor mu? Kilis’in belediye başkanları Kilis’in adını anıyor mu? Kilis’te siyaset AKP’liler tarafından MHP’liler tarafından, o partilerin ağaları tarafından koltuklar paylaşılmış. Bir yemeğiniz var sizin dimi mi? miüceddere, kızdır ye müceddere. Arkadaş müceddere dediğin bir kere yenir sıcak sıcak yenir soğutup soğutup ısıtırsan topak topak olur bıktırdınız Kilis’i

Özgür Özel Menemen’de konuştu: Burada emaneti geri almak zorundayız

“HER KESİMDEN OY ALIYOR”

Ben normalde 45 günlük bir kampanya normalde Kilis’e yolumun düşmesi zor ama iki şey var, Kilis’teki bu bıkkınlık bir şeyi çağırıyor, yeniliği çağırıyor, dinamizmi çağırıyor, Hakan başkanı çağırıyor. Babası 50 yıldır Kilis’e hizmet eden bir avukat. Hakan tertemiz azimli bir kardeşimiz. Bizim il başkanımız ilçe başkanımız yöneticiler kadın kolları, hepsi birden dedi ki Hakan’ı aday yapalım bambaşka bir şey olur Kilis’te İnşallah dedik Hakanı ‘mızı aday yaptık. Geldi çalışmaya başladı. Her anket daha iyiye gidiyor. AKP’den oy var neden, Ak Partililer artık geçmişten beri aynı kişileri taşımaktan bıkmış, Ne kurucu il başkanının ne de mevcut adayın Kilis’e yatırım getirmediği Kilislinin derdine deva olmadığını biliyor.

ERDOĞAN’A İSTANBUL TEPKİSİ

Bakın Tayyip Erdoğan, Gaziantep’te miting yapmadı Kayseri’den Kilis’e geldi, neden anketi gördüler, ve geldi burada Kilis’in derdini konuşmadı, Kilis’e ne yapacağını Kilis’in sorunlarını nasıl çözeceğini, tarımı, emekliyi işsizliği konuşmak yerine, bu meydanda İstanbul seçimlerini konuştu. Zaten buna itiraz ediyoruz, Kardeşim İstanbul’u İstanbul’da konuş, Ankara’yı Ankara’da konuş bütün Türkiye’yi zaten televizyonda konuşuyorsun. Ya hu bari Kilis’te Kilis’i konuş. Yok sahipsiz memleket, çantada keklik AKP alır almazsa MHP alır eski hamama eski tas Kilis yine yerinde kalır.

Özgür Özel gençlere seslendi: 31 Mart’ta hep birlikte sandığa koşalım

BİR OMZUNDA YAVAŞ DİĞER OMZUNDA İMAMOĞLU

Bu kardeşim Hakan Bilecen bu kardeşimi belediye başkanı seçerseniz, İki tane omzu var bu kardeşimin sağ omzumun üzerinde Mansur Yavaş’ın eli eksik olmayacak, Bu omzunu boş bırakmayacağız. Bu omzunun üzerinde de Ekrem İmamoğlu’nun eli olacak. Peki sen ne yapacaksın genel başkan olarak. İlk günden son güne tam arkasındayım tam arkasındayım. Bu aslanım tarih yazacak burada.

Kaynak: HABER MERKEZİ