Özgür Özel’den Bolton’a tepki! “Müdahaleyi aklından bile geçiremez”

Yayın tarihi: 20 Ocak 2023 Cuma 6:23 pm - Güncelleme: 20 Ocak 2023 Cuma 6:23 pm

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, eski ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton’ın makalesine, “ Ne NATO ne ABD ne başkaları ülkemize müdahaleyi aklından bile geçiremez” dedi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, eski ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton’ın kullandığı “Türk seçmenler haziranda ülkelerini geri alma şansına sahip olacaklar. Muhalefet adaylarının gerçek bir şansı var. Muhalefet 2019’da İstanbul, Ankara ve İzmir gibi şehirlerde önemli belediye seçimlerini kazandı. Bu, Sayın Erdoğan’ın seçim sürecini yozlaştırma çabalarına rağmen oldu” ifadelerine tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Özgür Özel, “ Ne NATO ne ABD ne başkaları ülkemize müdahale edemez, müdahaleyi aklından bile geçiremez. Seçimler ülkemizin iç işidir” ifadelerini kullandı.

Özgür Özel’in paylaşımları şu şekilde:

“John Bolton’un küstah bir dille kaleme aldığı ve NATO’yu müdahaleye çağıran hadsiz makalesini okudum. Ne NATO ne ABD ne başkaları ülkemize müdahale edemez, müdahaleyi aklından bile geçiremez. Seçimler ülkemizin iç işidir. Bizler milletimizin helal oylarıyla iktidara talibiz. Milletimizin vereceği karar başımızın üstündedir. Bugüne kadar milletimizin vermediği hiçbir yetkiye talip olmadık olmayacağız. Bu çağrıları yapanlar buna yeltenenler karşılarında bizi bulurlar.”

Akşener’den ABD’li Bolton’un sözlerine tepki! “Erdoğan’ı desteklemeye yönelik”