Özgür Özel: Yeniden diriliş değil sonlarının başlangıcı

Yayın tarihi: 30 Eylül 2022 Cuma 2:22 pm - Güncelleme: 30 Eylül 2022 Cuma 2:58 pm

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel Meclis’te gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Özel kendisi hakkında konuşan Nedim Şener’e “Ver mahkemeye fezleke gelirse kendim dilekçe vereceğim ‘Kaldırın dokunulmazlığı Nedim Şener’le yüzleşelim’ diye” ifadelerini kullandı.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel Meclis’te yaptığı konuşmada Nedim Şener’in dokunulmazlık tartışmasına değindi. Özel, Nedim Şener’e “Cezaevinden çıktıktan sonra FETÖ ve AKP’ye yanladı. İktidar değişince bize yanaşırsa yüzüme tükürsünler” dedi. Özel, “AKP’nin de 7  Haziran 1 Kasım arasındaki olaylar dönemindeki parti olmadığını da bilmesi gerekiyor” diye konuştu.

ENFLASYONDA NİSAN HEDEFİNİ TEK TEK ANLATTI

Erdoğan’ın ekonomi konusundaki açıklamalarına göndermede bulundu.  Özel, “Dünyada faiz ve enflasyon eşittir. Ne zaman ki Erdoğan faizi düşüreceğiz dedi. O zaman Enflasyon hızla arttı. Enflasyon sıfır olmadan fiyatlar durmaz eksi olmadan fiyatlar düşmez. Bunların hesabına göre seneye Nisan’da enflasyon yüzde 35. Bugün 180 lira olan mal 216 lira. Büyük bir aldatmacaya karşı bütün vatandaşlarımızın dikkatli olmasını talep ediyoruz. Adalet ve Kalkınma Partisi’nin rakamları kullanarak yaptığı aldatmacada vatandaşlarımıza şunu söylüyoruz, ‘Ne onlara ne bize, cebinizde kalan paraya bakın’ ” dedi.

Özgür Özel’den Nedim Şener’e: İmza ver cezaevindeki odada yaptığımız görüşme yayınlansın

“FETÖ DARBE YAPSAYDI AKP’Yİ KÖTÜLEYECEKTİ”

Özel, Nedim Şener ile yaşadığı tartışmaya ilişkin yaptığı açıklamada tutanakları kamuoyuna sundu. Nedim Şener’in ‘Dokunulmazlığa sığınma’ sözlerine değinen Özel, ‘Hukuk mahkemesinde dokunulmazlık yok. Sen de ver bizi mahkemeye. Sana iftira ettiysem. Ceza davası açılmasını sağlarsa buraya fezleke gelirse komisyona dilekçemi vermeyeceğim. ‘Kaldırın dokunulmazlığımı’ Nedim Şener’le yüzleşelim.’ Ama hangi Nedim Şener? Sakın ha o güne iktidar değişir tekrar dönüp dolaşır bu sefer başka taraflara geçmesin Nedim Şener. Nedim Şener cezaevinden çıktı AKP ve FETÖ’ye yanladı FETÖ darbe yapsaydı AKP’yi kötüleyecekti. Ama Bu can bu bedende bulunduğu sürece eğer seni bizim yanımıza aldırırsam benim yüzüme tükürsünler. Seni gezdirsinler stüdyo stüdyo küfret. Senden gelecek paralarla Türkan Saylan’ın kızları okuyacak ya sen de orada çatla. TÜRGEV’e TÜGVA’ya değil ihanet ettiklerinin kurduğu vakıflara yarayacak o para ” ifadelerini kullandı.

“SONLARININ BAŞLANGICI OLDU”

Özel’in açıklamaları şöyle:

“AKP’nin de 7  Haziran 1 Kasım arasındaki olaylar dönemindeki parti olmadığını da bilmesi gerekiyor. Bu tür olaylardan beslenenler o tarihlerin onların yeniden diriliş değil aslında sonlarının başlangıç tarihi olduğunu da bilsinler.” dedi.