Özgür Özel’den Nedim Şener’e: İmza ver cezaevindeki odada yaptığımız görüşme yayınlansın

Yayın tarihi: 29 Eylül 2022 Perşembe 4:15 pm - Güncelleme: 29 Eylül 2022 Perşembe 4:47 pm

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel kendisiyle görüştüğünü kabul etmeyen Nedim Şener’e “Aç bak kayıtlara 9 Ağustos 2011 ziyaretçin kimmiş. O gün ‘Yazsanız iyi olur’ dediğin kısmı bugün utanırsın diye ben yazmadım” dedi.

Hürriyet yazarı Nedim Şener, “Gazeteci dediğin hükümlü terörist, sen de bir yalancısın Özgür Özel” başlıklı yazısında CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’i hedef aldı. Şener, Özel için ‘sahtekar’ dedi.

Şener yazısında şu ifadeleri kullandı:

“Özgür Özel şimdi de sıvamış; PKK’ya “terörist” demeyen ve ödül olarak PKK’nın siyasi şubesi HDP’den vekil yapılan “terörist” dediği devletten de maaşı alan kişiyi bana örnek göstermiş. Madem öyle dün benim yerime onun adını “görüşüldü” diye ilan etseydin sahtekar…”

“BENİMLE GÖRÜŞEN KİMSE OLMADI”

Nedim Şener, CHP’nin 2012 yılında hazırladığı “Türkiye’de Tutuklu Gazeteciler” isimli rapor”dan bahsederek, “Ben raporun ilk hazırlık tarihi olan 2012 yılı aralık ayından 10 ay önce tahliye edilmiştim. Zaten raporun 61’inci sayfasında bu durum “yargılaması sürenler” ile ilgili listede izah edilmiş. Cezaevinden çıktıktan sonra da bu rapor kapsamında benimle görüşen kimse olmadı.” dedi.

ÖZGÜR ÖZEL’DEN ŞENER’E YANIT: AÇ BAK KAYITLARA

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, TBMM’de basın toplantısı düzenleyerek gündeme ilişkin değerlendirmeler yaptı.

Nedim Şener’in ifadelerine yanıt veren Özgür Özel, “O gün seni ziyaret ettiğimiz gibi senin de adın var. Adı geçen kimse inkar etmiyor. Bana gelmediler diye. Sen bana gelmediler dedin. Aç bak kayıtlara 9 Ağustos 2011 ziyaretçin kimmiş. O gün ‘Yazsanız iyi olur’ dediğin kısmı bugün utanırsın diye ben yazmadım” diye konuştu.

NEDİM ŞENER YANIT VERDİ

Nedim Şener Twitter hesabından Özgür Özel’e yanıt verdi. Nedim Şener, “Özgür Özel şimdi de sıvamış; PKK’ya “terörist” demeyen ve ödül olarak PKK’nın siyasi şubesi HDP’den vekil yapılan “terörist” dediği devletten de maaşı alan kişiyi bana örnek göstermiş. Madem öyle dün benim yerime onun adını “görüşüldü” diye ilan etseydin sahtekar…” dedi.

Özgür Özel’den Merdan Yanardağ ve Tunç Soyer’i hedef alan Erdoğan’a tepki