Özgür Özel AKP’lilerin hedefinde: Mehmet Özhaseki de katıldı

Yayın tarihi: 30 Nisan 2020 Perşembe 4:27 pm - Güncelleme: 30 Nisan 2020 Perşembe 5:50 pm

Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Özgür Özel’in açıklamalarına yanıt veren AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, “Şapkasını alıp gidecek bir Cumhurbaşkanı ve yol arkadaşları yok. Eski Türkiye yok, bunu bilesiniz” ifadelerini kullandı.

 

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’in “Saray rejiminin sonu geliyor” açıklamalarına yanıt veren AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, “Şapkasını alıp gidecek bir Cumhurbaşkanı ve yol arkadaşları yok. Eski Türkiye yok, bunu bilesiniz” ifadelerini kullandı.

AKP’li Özhaseki, CHP Grup Başkanvekili Özel’in devlette liyakat üzerine yaptığı açıklamalara tepki gösterdi.

Özel’in konuşmasını Twitter hesabından paylaşan Özhaseki, şunları söyledi:

“Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin başarısını hazmedemeyip halkın özgür iradesiyle seçilmiş Türkiye Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanı’na ve şerefiyle namusuyla görevini yapan devlet memurlarına tehditler yağdıran CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, vesayet özleminizi çok iyi biliyoruz.

15 Temmuz’da askeri kandırıp darbe yapmaya kalkışan zihniyet ile şimdi de devlet memurlarını korkutmaya çalışıp iş yaptırmamaya çalışan zihniyet aynı aklın ürünü. 15 Temmuz’da Aziz Milletimiz bu gibi tehditlere pabuç bırakmadı, bundan sonra bırakmaz. Ayrıca şapkasını alıp gidecek bir Cumhurbaşkanı ve yol arkadaşları da yok! Eski Türkiye yok! Bunu bilesiniz.”

ÖZGÜR ÖZEL’DEN TEHDİTLERE CEVAP

Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Özgür Özel, basın açıklaması düzenledi. Özgür Özel kendisini tehdit edenlere karşı Kurtuluş Savaşı üzerinden “CHP Grupbaşkanvekili korkmaz kardeşim. Savaş meydanında kurulan partinin grup başkanvekili bunlardan korkmaz. Korkarsak bu görevi yapamayız.” dedi.

Özgür Özel’den tehditlere ‘Kurtuluş Savaşı’ göndermesi

MHP’DEN TEHDİT

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’in MHP lideri Devlet Bahçeli ile ilgili sözlerine yanıt veren MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, “Haddini bil. Ülkücü Hareket sana haddini bildirmeyi bilir” diyerek Özel’i tehdit etti.

MHP’den Özgür Özel’e tehdit

AĞZA ALINMAYACAK KÜFÜRLER

Koronavirüs sürecinde sağlık problemlerinden dolayı dışarı çıkamadığını, Adana Valiliği’nden talep ettiği yardımların karşılıksız kaldığını iddia ederek sosyal medya hesabından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Vali Mahmut Demirtaş’a hakaretler eden Aslan Menderes Yaşar şimdi de Cumhuriyet Halk Partisi Sözcüsü Özgür Özel’i hedef aldı.

Özgür Özel’e ağza alınmayacak küfürler ve tehdit yağdırdı