Ümit Özdağ’dan kendisine ‘batıdan ithal milliyetçi’ diyen Nagehan Alçı’ya sert yanıt!

Yayın tarihi: 1 Temmuz 2023 Cumartesi 1:43 pm - Güncelleme: 1 Temmuz 2023 Cumartesi 1:43 pm

Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ, kendisi hakkında “Batıdan ithal milliyetçiliğinin hiçbir zaman karşılığı olmadı” diyen Nagehan Alçı’ya sert yanıt verdi. Özdağ, “Boğaz’da FETÖ parası ile yalıda oturup Türkiye’yi peşkeş çekmek diye buna denir” dedi.

Nagehan Alçı, Türkiye’deki Suriyeli sığınmacıların topluma entegresi için videolar hazırlayan bir internet sitesine konuştu.

“ÖZDAĞ’IN BATIDAN İTHAL MİLLİYETÇİLİĞİNİN HİÇBİR ZAMAN KARŞILIĞI OLMADI”

Alçı, röportajda “Suriyeli kardeşlerimiz ile büyük bir Türkiye’yiz. Burada hepsini zorla, otobüslere dolduracağız göndereceğiz gibi söylemler asla kabul edilemez. Toplumda da bunun geniş bir karşılık bulduğu kanaatinde değilim. Bugün kendini Türk milliyetçisi olarak tanımlayanların tamamı böyle düşünüyor demek çok yanlış. Bu Ümit Özdağ’ın batıdan ithal milliyetçiliğinin hiçbir zaman karşılığı olmadı. Etnik temelli yabancı düşmanı göçmen karşıtı bir damar, çok güçlü bir damar değildi çok şükür” ifadelerini kullandı.

ÖZDAĞ’DAN SERT YANIT

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, kendisi hakkında konuşan Alçı’ya sosyal medya üzerinden sert yanıt verdi.

Özdağ paylaşımında şunları söyledi:

“Bak sen konuşana….Nagehan Alçı Suriyelilere “korkmayın, Ümit Özdağ’ı Türk halkı desteklemiyor” diyor. Ülkesinin demografik işgalini destekliyor. Boğaz’da FETÖ parası ile yalıda oturup Türkiye’yi peşkeş çekmek diye buna denir.”

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’dan Merdan Yanardağ açıklaması