Özdağ ve Çataklı sosyal medyada atıştı! Bakanlık HAYDİ aracını kabul etti

Yayın tarihi: 13 Ağustos 2022 Cumartesi 8:09 pm - Güncelleme: 13 Ağustos 2022 Cumartesi 8:09 pm

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ve İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı Twitter’da tartıştı. Çataklı, Ümit Özdağ’ın İçişleri Bakanlığı’nın önüne gideğini açıkladıktan sonra bakanlığın önüne konulan Hayvan Durum İzleme (HAYDİ) aracını kasıtlı olarak getirdiklerini kabul etti.

 

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ve İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı sosyal medyada tartıştı. Özdağ’ın, Çataklı hakkında Twitter’da yaptığı, “S. Soylu’nun sanço’su İsmail Çatak benim insan olmadığımı söylemiş. İsmail, sizler TÜRK değilsiniz. Türkiye’ye 10 milyondan fazla sığınmacı ve kaçağı doldurdunuz. Bu ülkeyi işgal ettirip, iç savaşa sürüklüyorsunuz. Zafer Partisi Türk Milleti’nin işgale karşı direniş hattıdır” paylaşımı tartışmayı ateşledi.

Ümit Özdağ’dan Süleyman Soylu’ya: Görevin bittiğinde tutuklanacaksın

ÇATAKLI: ZAVALLI

Özdağ’ın paylaşımını alıntılayan Çataklı, “Bizim bu milletlete sevdamızın sadakasını versek sana fazla gelir. Türklüğü ağzına alacak en son zavallı!” paylaşımını yaptı.

“HEPİNİZ EZİK ADAMLARSINIZ”

Çataklı’nın paylaşımını alıntılayan Özdağ, İçişleri Bakanlığı önüne gittiği günü hatırlatarak, “Sanço, senin Don Kişot İçişleri Bakanlığı önüne çıkıp “Buradayım, bekliyorum” diyene kadar hepiniz EZİK adamlarsınız. Türk cesur olur Sanço. Korkup polisin arkasına sığınmaz. Medya tetikçileri ile saldırtmaz .Git, Don Kişot’a söyle: Yüreği varsa istediği zaman istediği yerde” ifadelerini kullandı.

ÇATAKLI HAYDİ ARACINI KABUL ETTİ

Çataklı, Özdağ’ın paylaşımı hakkında yaptığı açıklamada Özdağ’ın İçişleri Bakanlığı önüne gideceği gün bakanlık kapısına getirilen Hayvan Durum İzleme  (HAYDİ) aracının kasıtlı olarak orada bulunduğunu kabul etti. Çataklı’nın paylaşımı şöyle:

“Sana uygun bi karşılama hazırlamıştık. Bekledik, gelmedin! Meclis otoparkında açıklama yapıp tüyen zavallı!”