Ozan Güven dizisine geri dönecek mi?

Yayın tarihi: 10 Ağustos 2020 Pazartesi 5:50 pm - Güncelleme: 10 Ağustos 2020 Pazartesi 5:50 pm

Star TV’nin Babil dizisinin hafta sonu sete çıkması planlanıyor. Deniz Bulutsuz’a uyguladığı şiddetle gündeme gelen Ozan Güven’in diziye devam edip etmeyeceği merak konusu oldu.

Yapım şirketi savcılığın dava açmasının ardından Ay Yapım’ın gelecek kamuoyu ve reklamveren baskısı nedeniyle Güven’le yola devam etmeme kararı aldığı konuşuluyor.

Ozan Güven’in hakim karşısına çıkacağı tarih belli oldu

Gazeteci Birsen Altuntaş’a göre, hafta sonu sete çıkması planlanan Babil dizisinde Ozan Güven’in devam edip etmeyeceği belirsizliğini koruyor. Ay Yapım’ın gelecek baskılar nedeniyle Güven’le yola devam edeceği bahsediliyor.

OZAN GÜVEN DEVAM ETMEK İSTİYOR

“Ben Deniz Bulutsuz’a tek bir tokat bile atmadım. Haklılığım yargı sürecinde ispatlanacak. Yargı kararı beklensin” diyen Ozan Güven’in ise anlaşması nedeniyle Babil’e devam etmek istediği ve yapım şirketinin de bu konuda arkasında durmasını beklediği öğrenildi.

YAPIM ŞİRKETİNİN İKİ SEÇENEĞİ VAR

Yapım şirketi şimdi ya anlaşmanın cezai şartlarının bedelini Güven’e ödeyecek ya da tanınmış oyuncuyla yola devam edecek. Öte yandan Ozan Güven şiddet iddiasıyla ocak 2021’de hakim karşısına çıkacak.

Ozan Güven’in hakim karşısına çıkacağı tarih belli oldu