Oyuncu Sinem Ünsal trafik kazası geçirdi

Yayın tarihi: 2 Haziran 2022 Perşembe 12:44 pm - Güncelleme: 2 Haziran 2022 Perşembe 12:44 pm

Oyuncu Sinem Ünsal ve yapımcı Nisan Ceren trafik kazası geçirdi. Hastaneye kaldırılan Ünsal ve Ceren’in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

‘Mucize Doktor’ dizisinde canlandırdığı ‘Nazlı’ karakteriyle tanınan oyuncu Sinem Ünsal ve yapımcı Nisan Ceren trafik kazası geçirdi.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Demet Akbağ’ın Aydınlıkevler tiyatro oyununun İzmir turnesi dönüşünde oyuncu Sinem Ünsal ve oyunun uygulayıcı yapımcısı Nisan Ceren, işleri olduğu için gece İstanbul’a dönmek için yola çıktı. Gebze yolunda Ünsal ve Ceren’in seyahat ettiği aracın şoförü direksiyon hakimiyetini kaybetti, araç bariyerlere çarptı.

Kaza sonrası hastaneye kaldırılan Ünsal’ın vücudunda yara ve morluklar olduğu ancak sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Nisan Ceren’in ise kontrol amaçlı olarak geceyi özel bir hastanede geçirdiği öğrenildi.

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Ünsal, kazayla ilgili “Merhaba, evet çıkan haberler doğru. Turne dönüşü Gemlik’te bir trafik kazası geçirdik. Çok şükür ki hepimiz kaza boyutuna kıyasla çok çok iyiyiz. Sağlığım yerinde, güzel günler kapıda. Hepinize ilginiz, sevginiz, dualarınız için bin teşekkür” açıklamasını yaptı.