Oyuncu Okan Karacan alacak verecek yüzünden polislerle eski eşinin kapısına dayandı

Yayın tarihi: 30 Mart 2023 Perşembe 1:14 pm - Güncelleme: 30 Mart 2023 Perşembe 1:14 pm

Oyuncu Okan Karacan, alacak verecek davası yüzünden eski eşi Zeynep Kadıoğlu’nun kapısına polislerle dayandı. Sokak ortasında çıkan tartışma karakola taşındı.

Sunucu ve oyuncu Okan Karacan, ocak ayında boşandığı Zeynep Kadıoğlu ile alacak verecek konusundan karakolluk oldu. Alacakları olduğunu öne süren Karacan, polislerle birlikte eşinin bulunduğu şirketin kapısına polislerle birlikte gitti. Çıkan tartışma polis tarafından engellendi. Tv8’de yayınlanan 2. Sayfa programının kameralarına takılan görüntülerde Karacan, “Burası benim emeklerimle bir yıl önce kurduğum şirket. Alacaklarımı bir senedir vermiyorlar. Telefonlarımı engellediler, bana yabancı madde kullanıyorsun diyerek şantaj yapıyorlar. Ben şeker hastası bir insanım, 30 yıldır bu işi yapıyorum ve alkol almıyorum. Yabancı madde kullanmıyorum, kullansak söyleriz.” dedi.

Kızılcık Şerbeti oyuncusu simide isyan etti

“ALACAĞI DEĞİL VERECEĞİ VAR”

Öte yandan, Zeynep Kadıoğlu da Karacan hakkında uzaklaştırma kararı aldığını belirterek şöyle konuştu:

Kendisinin zaten şu an buraya gelmemesi gerekiyordu. Uzaklaştırma kararı var. Bağımlılıkları yüzünden ortağıyla ayrıldı.  Çocuklarımın velayeti bende. Bu şirketi o kurmadı. Şu anda bir şeyleri yediremiyor. Onun hiçbir alacağı yok, aksine vereceği var. Daha önce de böyle geldiği için uzaklaştırma kararı aldırmıştım