Oy ve Ötesi’nden Danla Bilic’in çağrısına destek!

Yayın tarihi: 17 Mayıs 2023 Çarşamba 11:19 am - Güncelleme: 17 Mayıs 2023 Çarşamba 11:21 am

Seçim dönemlerinde sandık başında gösterdikleri çalışmalarla bilinen Oy ve Ötesi Derneği, sosyal medya fenomeni Danla Bilic’in sandık görevlisi ya da müşahit olmak isteyen yurttaşlara yaptığı çağrıya cevap verdi.

Türkiye’de 60 milyona yakın seçmen 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri ve Cumhurbaşkanı Seçimi için sandık başına gitti.

Gerçekleştirilen Cumhurbaşkanı Seçimi’nde dört aday da yeterli oyu alamadı ve seçim ikinci tura kaldı. Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, Cumhurbaşkanı Seçimi’nin ikinci turunun 28 Mayıs Pazar günü yapılacağını bildirdi.

Seçimlerde sandık başında olan sosyal medya fenomeni Danla Bilic de sandık görevlisi ya da müşahit olmak isteyen yurttaşlara Twitter hesabından seslendi.

Paylaşımlarında Oy ve Ötesi Derneği ve Türkiye Gönüllüleri’ni etkiletliyen Danla Bilic şu ifadeleri kullandı:

“Sandık görevlisi veya müşahit olmak isteyip yanlış bir şey yapar miyim, becerebilir miyim diye düşünen soran binlerce genç var. Görev öncesi YouTube’dan her partinin eğitim videosu var ben iyi partinin de ak partinin de eğitimlerini izledim mesela

Danla Biliç yandaş kanala isyan etti: Beyaz TV’den önce ben paylaşayım çünkü hiç gerek yok

“SÜRE BİTMEDEN BAŞVURUN”

Yapmanız gereken her şey tane tane anlatılıyor. Çekinecek hiçççç bir şey yok. Tv başında beklemekten daha iyi bir fikir olmakla birlikte sonuç ne olursa olsun emin olun kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Hadi sure bitmeden başvurun”

“YANINIZDA OLACAĞIZ”

Oy ve Ötesi Derneği de Danla Bilic’in paylaşımını alıntılayarak şu ifadelerde bulundu:

“Danla çok haklı. Müşahit olmakta çekinilecek bir şey söz konusu değil. Tüm bilgi ve eğitimlerle yanınızda olacağız.”