Danla Biliç yandaş kanala isyan etti: Beyaz TV’den önce ben paylaşayım çünkü hiç gerek yok

Yayın tarihi: 21 Şubat 2023 Salı 9:36 am - Güncelleme: 21 Şubat 2023 Salı 11:20 am

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından yandaş kanallar felaket bölgesinde yardımda bulunan tanınmış isimleri hedef almaya devam ediyor. Son olarak yandaş Beyaz TV, sosyal medya fenomeni Danla Biliç’i bir yemek çıkışında sıkıştırarak “Gayet iyisiniz” diyerek mikrofon uzattı. Biliç yandaş kanalın bu tavrına isyan etti.

Türkiye, Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin yaralarını daha saramamışken, Hatay’da meydana gelen 6.4 büyüklüğündeki deprem ile yeniden sarsıldı. Büyük yıkımın ardından elinden geleni yapmaya çalışan ve kimsesiz kalan hayvanlar için de çabalayan sosyal medya fenomeni Danla Bilic de geçen akşam arkadaşlarıyla bir toplantı için buluştu. Bilic, iktidara yakınlığıyla bilinen Beyaz TV’nin “Gayet iyisiniz, bu süreci de hızlı atlatıyorsunuz” demesine isyan etti.

Bilic “Yapabileceğim başka bir şey yok yardım etmekten başka laf sokmana gerek yok” dedi.

Danla Bilic’in fotoğrafı neden sildiği belli oldu!

“SORUMLULARA UZATAMADIĞINIZ MİKROFONLARI…”

Fenomen, ardından bu anları sosyal medya hesabından “Beyaz TV’den önce ben paylaşayım çünkü hiç gerek yok” sözleriyle paylaşarak isyan etti:

“Röportajı Beyaz TV yayınlamadan ben yayınlıyayım. Sorumlulara uzatamayacağınız mikrofonları bize uzatıp ahkam kesmemeyi öğreneceksiniz! Sırası değil demem gereken her şeye tam sırası diyorum unutmamak için. Bir tarafınız yiyorsa bu soruları muhattabına sorun bir işin ucundan tutmaya çalışan kimseye değil. Bu saatten sonra hiçbir şey eskisi gibi değil hele ki en küçüğünden en büyüğüne bizi ayırmaya bölmeye çalışan kimseye hiç değil.”