Otostop çekip bindiği aracın sürücüsünü öldürdü

Yayın tarihi: 23 Ekim 2023 Pazartesi 11:41 am - Güncelleme: 23 Ekim 2023 Pazartesi 11:41 am

Denizli’de otostop çekip bindiği aracın sürücüsünün kendisine elle tacizde bulunduğunu iddia eden şüpheli, sürücüyü bıçaklayarak öldürdüğünü itiraf etti.

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde meydana gelen olayda pazar günü sabah saat 05.00 sıralarında Acıpayam Bulvarı üzerinde seyir halinde olan bir otomobil, kaldırıma çarptı. Bu durumu gören vatandaşlar hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Sağlık ekipleri, otomobilin sürücü kısmında göğsünden bıçaklanmış bir şekilde ağır yaralı bulunan Sadi Tokgöz’ü alarak Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne taşıdı. Tokgöz aldığı 4 bıçak darbesine dayanamayarak hayatını kaybetti.

“ELLE TACİZ ETTİ”

Cinayet soruşturması kapsamında, Sadi Tokgöz’ün son olarak Kutluhan N. (22) ile görüldüğü belirlenirken Cinayet Bürosu ekipleri Kutluhan N.’yi yakalayarak gözaltına aldı. İlk ifadesinde Kutluhan N., otostop çekerek bindiği otomobilin sürücüsü Sadi Tokgöz’ün kendisini elle taciz ettiğini ve bu nedenle bıçakladığını itiraf etti. Kutluhan N.’nin emniyetteki işlemleri sürüyor. (DHA)

Otostop yapan 20 yaşındaki öğrenciyi arabasına alarak taciz etti