Otoparkta kan donduran cinayet! 5 kişi önce dövdü, sonra bıçakla öldürdü

Yayın tarihi: 27 Şubat 2024 Salı 11:35 am - Güncelleme: 27 Şubat 2024 Salı 11:37 am

Adana’da 5 şüpheli, bir işyerinin otoparkında tartıştıkları Salam Şenci’yi önce dövüp daha sonra bıçakladılar. Şenci hayatını kaybederken; şüphelilerin, babası tarafından öldürülen Dilan Özdemir’in arkadaşı olduğu kavgayı ayırmadığı için Şenci’yi dövüp bıçakladıkları iddia edildi.

Olay,  Adana’nın Seyhan ilçesine bağlı Kuruköprü Mahallesi Çakmak Caddesi’ndeki bir iş yerinin otoparkında dün saat 16.00 sularında meydana geldi.

26 yaşındaki Selam Şenci, kimlikleri henüz tespit edilemeyen 2’si kadın 5 kişiyle birlikte otoparka girdi. 5 kişi, Şenci’yi tekme ve yumruklarla darp etti. Gruptaki bir kadın, aldığı darbelerle yere düşen Selam Şenci’yi vücudunun çeşitli yerlerinden defalarca bıçakladı. Kanlar içinde yere yığılan Şenci’nin hareketsiz kaldığını gören şüpheliler, olay yerinden kaçtı.

Otoparkta ağır yaralı halde bulunan Selam Şenci, çağırılan ambulansla yakındaki bir özel hastaneye kaldırıldı. Ameliyata alınan Şenci, tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti. Selam Şenci’nin cansız bedeni otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olay yerinde inceleme yapan polis, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

DİLAN ÖZDEMİR CİNAYETİYLE BAĞLANTILI İDDİASI

Bu arada, şüphelilerin, olaydan saatler önce babası tarafından öldürülen Dilan Özdemir’in arkadaşı oldukları, Şenci’yi ise kavgaya müdahale etmediği için dövüp, bıçakladıkları öne sürüldü.

(DHA)

Adana, otopark, cinayet, dilan özdemir, selam şenci

Sosyolog Semih Turan toplumda artan şiddetin kaynağını tek tek anlattı

Kan donduran cinayet! 7 aylık hamile kadını ve kendi çocuklarını katletti

Kaynak: DHA