Kan donduran cinayet! 7 aylık hamile kadını ve kendi çocuklarını katletti

Yayın tarihi: 11 Şubat 2024 Pazar 12:03 am - Güncelleme: 11 Şubat 2024 Pazar 10:08 am

Hatay’ın İskenderun ilçesinde 5 gündür kayıp olarak aranan 7 aylık hamile anne ve 2 çocuğu, jandarma ekipleri tarafından yaylada ölü olarak bulundu. Katil zanlısının öldürdüğü çocukların babası olduğu ortaya çıktı.

İskenderun ilçesinde yaşayan ve 7 aylık hamile olan 33 yaşındaki Selma Abacı ve çocukları; 2 yaşındaki Sait Kerim Abacı ve 1 yaşındaki Hamza Azat Abacı’dan haber alınamaması üzerine JASAT ekipleri Turgay K.’yı fiziki olarak takibe aldı. Ekipler, takip sonrası şüpheli şahsı gözaltına aldı. JASAT ekiplerinin sorgu çalışması sonucu Turgay K., hamile anne ve 2 çocuğu öldürdüğünü itiraf etti.

AV TÜFEĞİYLE BURMUŞ

Jandarma ekipleri, şahsın cesetleri bıraktığını söylediği bölgeye giderek yaptığı aramada hamile anne ve 2 çocuğun cansız bedenleri Bitişik Mahallesi Demen Yaylasında çukura gömülmüş halde bulundu. Av tüfeğiyle vurulduğu tespit edilen cesetler, olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışma sonrası morga kaldırıldı.

İstanbul’da İngiliz öğretmen sokak ortasında öldürüldü

YASAK İLİŞKİ YAŞADIĞI ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan katil zanlısı Turgay K.’nın, Selma Abacı ile yasak ilişki yaşadığı ve öldürdüğü 2 çocuğun babası olduğu ortaya çıktı. Kan donduran detayların odağındaki katil zanlısının jandarmadaki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: TELE1