Üç polis çevirmesini atlatıp bisiklet sürücüsünü öldüren otomobilden uyuşturucu ve alkol çıktı

Yayın tarihi: 18 Temmuz 2023 Salı 11:29 am - Güncelleme: 18 Temmuz 2023 Salı 4:34 pm

İstanbul Kadıköy’de 3 polis çevirmesini atlatıp bisiklet grubunun içine dalan otomobil Doğanay Güzelgün’ün ölümüne neden oldu. Otomobilin içinden uyuşturucu ve bardak içinde alkol çıktı.

İstanbul Kadıköy Caddebostan’da Kartal yönüne giden ve sürücüsü henüz belirlenemeyen  otomobil yolda bulunan 3 polis çevirmesini atlatıp Bostancı Sahil Yolu’nda, Doğanay Güzelgün’ün kullandığı bisiklete çarptı.

Güzelgün’ün, savrulan bisikletten düşerek ağır yaralandığı olay nedeniyle bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekiplerince Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Güzelgün, tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Polis, olay yerinden kaçan otomobil sürücüsünü yakalamak için çalışma başlattı.

HAYATINI KAYBEDEN DOĞANAY GÜZELGÜN

Bisikletle son hız giden çocuk çarptığı römorkun içine düştü

ARAÇTAN UYUŞTURUCU VE BARDAKTA ALKOL ÇIKTI

Doğanay Güzelgün’ün ölümüne neden olan otomobilin içinden paket halde uyuşturucu ve bardak içinde içime hazır şekilde alkol çıktı.

BAŞKASI ÜSTLENDİ İDDİASI

Kaza sonrası M.C.Ç. isimli bir şüpheli olay yerine gelerek teslim oldu. M.C.Ç’nin sorgusunda, Güzelgün’ün yaralı olduğunu düşünerek teslim olduğunu söylediği öğrenildi. Polis ekipleri, ifadeler ve çevredeki MOBESE kameralarını da inceleyerek, kaçan şüphelinin M.C.Ç. olmadığını belirledi.

Kimliği belirlenen asıl firari şüpheli T. Ü’yü yakalama çalışmaları ise sürüyor.

Güzelgün’ün bulunduğu bisikletli grubunun içinde bulunan Ahmet Erkinsert, “Her sabah 05.30’da bisiklet sürüşü için toplanıyoruz. Yine bu sabah sürüş için toplandığımızda 05.30 saatlerinde acı bir ses duyduk, arkamı döndüğümde maalesef arkadaşımızı havada gördüm. Sonrasında vuran kişi doğrudan kaçtı, kaçarken araçtan indiğinde kendisini gördüm ve peşinden koştum. Ancak belli bir yere kadar kovaladım. Marmaray’a doğru devam ederken alt geçitten geçtikten sonra kendisini kaybettim. Kendisi aynı zamanda çevirmelerden kaçmış. Ben sürücüyü gördüm, karakola gelen kişi o değil. Bu şeklide ifademi de verdik polis arkadaşlara “diye konuştu.

3 ÇEVİRMEDEN KAÇTI

Hayatını kaybeden bisiklet sürücüsünün yakını, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

Bu araç Kadıköy – Bostancı hattındaki 3 çeviriyi atlatıp 120km hızla bisikletli arkadaşımıza çarparak Doğanay abimizi öldürdü.