Otobüs hareket ederken şoföre saldırdı: Tutuklandı

Yayın tarihi: 25 Nisan 2024 Perşembe 6:25 pm - Güncelleme: 25 Nisan 2024 Perşembe 6:26 pm

ABD’de Oklahoma City’de bir işyerinde hasara ve yaralanmalara neden olan otobüsün içindeki kavganın görüntüleri ortaya çıktı.

ABD’nin Oklahoma City’de Cumartesi günü bir otobüs öğleden sonra 14:20 sıralarında North Western ve Britton Yolu açıklarında bir işyerine çarptı. Müfettişlere göre bir yolcu, otobüs şoförünün otobüsü erken bir durakta durduramayacağını söylemesi üzerine sinirlendi.

FOx25’teki habere töre, Oklahoma Şehri Polis Departmanından Teğmen Jeff Cooper, “Şüpheli daha sonra en iyi sürücünün suratına yumruk atmaya başladı ve onu sürücü koltuğundan kaldırdı. Bu, otobüsün yoldan çıkıp Britton Kereste işletmesine çarpmasına neden oldu.” dedi.  Cooper devamında “Onlar [memurlar] geldiklerinde, şüphelinin otobüs şoförüne saldırdığını ve onun karayolunu terk edip Britton kereste binasına girmesine neden olduğunu gördüler.” dedi.

SALDIRGAN TUTUKLANDI

Polis, Embark otobüs şoförüne saldırmakla suçlanan bir adamı tutukladı. Yetkililer, Britton Lumber’ın içinde iki kişinin bulunduğunu ancak yaralanmadığını söyledi. Hafif yaralanan otobüs şoförü hastaneye kaldırıldı.

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Olaya ilişkin görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde saldırganın şoföre saldırısı net olarak görülüyor.

Oklahoma, ABD

Kaynak: HABER MERKEZİ