ÖSO bayraklı Suriyeli: Ülkemize döndüğümüzde sizi turist olarak bile almayacağız

Yayın tarihi: 24 Mart 2022 Perşembe 4:49 pm - Güncelleme: 24 Mart 2022 Perşembe 4:49 pm

Rize’de Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nde Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) bayraklarıyla etkinlik düzenleyen Suriyeli öğrencilerden birisi eleştirilerin ardından açıklama yaptı. Maysara isimli Suriyeli kullanıcı, kendisini eleştiren Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’a karşı “Ülkemize döndüğümüzde sizi turist olarak bile almayacağız” dedi.

Suriyeli öğrencilerin Türkiye’deki çeşitli üniversitelerde Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) bayrakları ve Arapça marşlarla etkinlikler düzenlediği görüntüler sosyal medyada gündem olarak tepki toplamıştı. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nde çekilen görüntülerde yer alan Suriyeli öğrencilerden biri açıklama yaptı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın paylaşımını alıntılayan “Maysara” isimli Suriyeli kullanıcı, “Ülkemize döndüğümüzde sizi turist olarak bile almayacağız” dedi.

Maysara, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Merhaba Ümit bey, Videoyu bizzat bana ait, evet çok özledik vatanamızı ama maalesef dönemiyoruz malum katil Esed yüzünden. bizi hedef göstererek sadece oy devşirmek peşindesiniz ortada rasyonal ve pratik çözüm üretmiyorsunuz, kirli siyasetinizi üzerimizden yürütmeyen ricamız!

Ayrıca Suriye’ye döndüğümüz zaman sizi ve sizin gibileri ne turist ne de misafir olarak kabul edeceğiz, sadece misafirperver gerçek Türk kardeşlerimi ağırlamak isteriz, onların yeri hep başımızın üstünde olacak ve iyiliklerini hiçbir zaman unutmayacağız onu böyle bilin Japon bey.”

Üniversitelerde çok tartışılan görüntüler