Osmaniye’den acı haber! Uyuşturucu operasyonuna giden astsubay şehit oldu

Yayın tarihi: 20 Eylül 2023 Çarşamba 6:12 pm - Güncelleme: 20 Eylül 2023 Çarşamba 6:15 pm

Osmaniye’de gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda evdeki şüphelilerin açtığı ateş sonucunda 1 astsubay şehit oldu, 2 asker yaralandı. Ateş açan şüpheli sağ olarak ele geçirildi.

Osmaniye’de gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonundan acı haber geldi. Operasyon sırasında evden açılan ateş sonucunda bir astsubay şehit oldu. Mermilerin isabet ettiği 2 asker ise hafif yaralandı. Şüpheli sağ olarak yakalandı.

ALİ YERLİKAYA’DAN AÇIKLAMA

Acı haberi duyuuran İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, şunları söyledi:

Milletimizin başı sağ olsun. Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğümüzce gerçekleştirilen adli arama faaliyetinde, A.D. adlı şüpheli şahıs tarafından açılan ateşte, Jandarma Teğmen Şule Erdoğdu ve Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Gökhan Baysal hafif yaralandı. Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Hasan Bozkurt ise ağır yaralandı.

Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Kahraman Jandarma Asb.Kd.Bçvş. Hasan Bozkurt maalesef kurtarılamayarak şehit oldu. Acımız büyük. Şehidimize Allah’tan rahmet; ailesine, kahraman Jandarmamıza ve Milletimize başsağlığı diliyorum. Makamı âli olsun. Yaralı jandarmalarımıza acil şifalar diliyorum.”

Pençe Kilit operasyon bölgesinden acı haber! 1 asker şehit