Osayi Samuel’in yeni görüntüleri ortaya çıktı! Linçten son anda kurtulmuş

Yayın tarihi: 22 Mart 2024 Cuma 9:29 am - Güncelleme: 22 Mart 2024 Cuma 9:55 am

Trabzonspor maçının ardından maskeli taraftarın hedef aldığı futbolculardan biri olan Osayi Samuel’e yönelik yeni saldırı görüntüleri ortaya çıktı. Samuel’in çok sayıda taraftarın arasında kaldığı ve linçten son anda kurtulduğu görüldü.

Süper Lig’in 30. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşmanın ardından taraftarların futbolcu ve teknik heyete yönelik saldırısıyla ilgili yankılar sürüyor. Sarı lacivertli ekip, söz konusu saldırı sonrası olağanüstü kongre kararı alırken, ligden çekilme konusunu masaya yatıracak.

Maçın ardından sahaya atlayan maskeli provokatöre müdahale eden Osayi Samuel’in yeni görüntüleri ortaya çıktı. Samuel’in tünele giderken taraftarların arasında kaldığı ve linçten son anda kurtulduğu görüldü.

KARTAL SALDIRININ DEVAM ETTİĞİNİ AÇIKLAMIŞTI

Fenerbahçe’nin Teknik Direktörü İsmail Kartal ise maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında tünelde saldırıların devam ettiğine dikkat çekmişti. Kartal, asıl olayların soyunma odası koridorlarında yaşandığını belirterek, antrenörleri korumaya çalışan Fred’in yaralandığını açıklamıştı.Kartal ayrıca, oğlunun kafasına davul tokmağı ile vurulduğunu, Osayi Samuel’e ise bir saldırı daha yapıldığını belirtmişti. Kartal, oyuncunun merdiven itildiğini ve aldığı darbe sonucu kısa süreli baygınlık geçirdiğini söylemişti.

Trabzonspor-Fenerbahçe maçı için gözler TFF’ye çevrilmişti! PFDK sevkleri haftaya kaldı

Osayi Samuel, Fenerbahçe, trabzonspor, saldırı

Fenerbahçe futbolcusu Osayi Samuel’in Trabzon’da maruz kaldığı saldırıya ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.

 

 

Kaynak: HABER MERKEZİ