Gazeteci Orhan Uğuroğlu, TELE1’de yayınlanan Gazeteciler Masası programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Gazeteci Yalçın Doğan’ın ‘Meral Akşener‘in kriptolarla ilişkisi neydi?’ yanıtlayan Uğuroğlu, “Milletvekili olmaları için ödenen paralardı” yanıtını verdi.

Yerel seçimlerde başarı sağlayamayan İYİ Parti Olağanüstü Seçimli Kongre’ye gitti. Kongrede Müsavat Dervişoğlu İYİ Parti’nin yeni Genel Başkanı seçildi. Gazeteci Orhan Uğuroğlu, İYİ Parti’de yaşananları TELE1’de anlattı.  İYİ Parti kongresinden önce Genel Başkanlık için yarışacak 3 ismi aradığını ardından da İYİ Partili Ahmet Çelik’i aradığını söyleyen Uğuroğlu, “15 gün önce Ahmet Çelik’i aradım. Meral Hanım’ın Müsavat beyi desteklediğini söyledi. Daha da önemlisi dedi ki ‘Saray’ın etkisi. Saray’ın kararıyla masadan kalktı Meral hanım.’ ” ifadelerini kullandı.

Akşener’in önemli bir AKP’li isme “Cumhurbaşkanlığı sistemi kalıcı hale gelmiştir” dedi iddiası

UĞUROĞLU’NDAN AKŞENER VE KRİPTO YANITI

Gazeteci Yalçın Doğan’ın “Sarayın Kripto adamları dedin, Meral Akşener’in bu kriptolarla ilişkisi neydi?” sorusunu yanıtlayan Uğuroğlu, “Milletvekili olurken, milletvekili olmaları için ödenen paralardı” yanıtını verdi.