Ongun’dan reklam tepkisi: Sufle almanıza gerek yok

Yayın tarihi: 23 Ocak 2022 Pazar 9:10 am - Güncelleme: 23 Ocak 2022 Pazar 9:20 am

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Sözcüsü Murat Ongun, İBB projelerine uygulanan engellemelere ilişkin konuşacağı sırada reklama gidildi. Ongun, “Kimsenin sufle almasına gerek yok” diyerek tepki gösterdi.

İBB Sözcüsü Murat Ongun, CNN Türk’te yayınlanan Ahmet Hakan’ın sunduğu Tarafsız Bölge programına telefonla bağlandı. İBB’nin metro projelerine uygulanan engellemelerin konuşulduğu esnada sözün Ongun’a verilmesiyle reklama gidildi. Ongun, reklama gidilmesine anlayış göstermesini isteyen program konuğu Mehmet Özkan’a, “Reklam’da kimsenin sufle almasına gerek yok” diyerek itiraz etti.

Eski CHP İstanbul Milletvekili ve emekli Albay Dursun Çiçek de Murat Ongun’a destek çıkarak, “15 dakikadır konuşturmadınız ya. Bir de uzaktan bağlanıyor, müsaade edin” dedi.

İMAMOĞLU: ENGELLEME ÇABASINDA OLANLAR VAR

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, geçtiğimiz günlerde metro projelerine ilişkin konuşmuş,  ‘hayata geçirmek istedikleri projeleri bir şekilde engelleme çabasında olanlar olduğunu’ belirtmişti.

İmamoğlu, İncirli – Sefaköy – Beylikdüzü metrosunun yapımının kimse tarafından engellenemeyeceğini söyledi. İmamoğlu, “Projeler hazır, yatırımcılar hazır, finansmanı hazır. Ama bir imza eksik. Neden” diye sordu ve projelerinin bekletilmesine tepki gösterdi.

İBB ile bakanlık sosyal medyada atıştı: 311 gün sonra yanıt, takdire şayan!