OnePlus, ilk katlanabilir telefonunun OnePlus Open olarak adlandırılacağını doğruladı

Yayın tarihi: 7 Ağustos 2023 Pazartesi 8:30 am - Güncelleme: 6 Ağustos 2023 Pazar 12:30 pm

Bu yılın başlarında marka, cihazın bu yılın üçüncü çeyreğinde piyasaya çıkabileceğini doğrulamıştı. Ancak yakın tarihli bir rapor, bunun ‘iyi bir nedenle’ ertelenebileceğini de ortaya koydu. OnePlus Open, Haziran ayında sızdırılan görsellerde ve teknik özelliklerde ortaya çıktı.

En son gelişmeye göre, OnePlus Open, daha önce sızan görüntüdeki daha uzun bir form faktörüne kıyasla yeni görüntülerde daha kompakt görünüyor. Artık OPPO Find N2’ye ve hatta Google Pixel Fold’a benzer daha geniş bir en boy oranına sahip. Katlanabilir telefon ayrıca inanılmaz derecede küçük görünüyor, neredeyse bir cüzdan boyutunda. Her tarafta kavisli kenarları bulunuyor.

OnePlus

 

İlginizi çekebilir: Katlanabilir ekranlı telefon pazarına yeni bir isim dahil oluyor

Arka paneldeki dairesel kamera modülü de erken renderlara göre küçük değişikliklerle birlikte daha büyük hale geliyor. İki sensör, bir periskop lensi, Hasselblad’ın varlığını doğrulayan bir ‘H’ işareti ve potansiyel olarak Uçuş Süresi veya LiDAR sensörü olabilecek başka bir sensör barındırıyor. LED flaş ünitesi, boyutu büyüse de arka panelin sol üst köşesindeki konumunu koruyor. Katlanabilir telefonun arka paneli de suni deri dokusuna sahip.

OnePlus Open, hem iç hem de dış ekranlarda ince çerçevelere sahiptir. Delgi deliği ana ekranın ortasında bulunurken, iç ekranın sağ üst köşesine yerleştirilmiştir.  OnePlus Open’ın eski ve yeni renderları arasındaki en dikkate değer fark, kutulu bir form faktörüne sahip olmasıdır. Güç ve ses rocker düğmeleri sağ kenarda, eski muhtemelen bir parmak izi tarayıcı olarak ikiye katlanıyor. Ayrıca cihazın sol tarafında markanın ikonik Alert Slider’ı bulunuyor. Katlanabilir telefon, üstte ve altta iki hoparlör ızgarası bulunan dörtlü hoparlörlerle donatılacak. Cihazın alt kısmında bir de USB-C bağlantı noktası bulunuyor.

Asus ROG Strix SCAR 17 X3D dizüstü oyun bilgisayarı tanıtıldı