OnePlus 9 ailesi için yeni güncelleme çıktı

Yayın tarihi: 19 Mayıs 2021 Çarşamba 8:00 am - Güncelleme: 17 Mayıs 2021 Pazartesi 1:48 pm

OnePlus, OnePlus 9 ve 9 Pro’nun en son amiral gemileri için yeni bir güncelleme yayında. Özellikle, yeni OxygenOS güncellemesi, Mayıs 2021 güvenlik yamasıyla birlikte bazı kamera iyileştirmeleri getiriyor.

OnePlus 9, amiral gemisi kamera, Snapdragon 888 5G işlemci ve daha fazlası gibi bir dizi premium özellik ile birlikte gelen OnePlus’ın en yeni amiral gemisi serisidir . Lansmandan hemen sonra, bu en yeni akıllı telefonlar da güncelleme almaya başladı.

 

Şirket son olarak OnePlus 9 ve 9 Pro telefonlarını Nisan 2021 güvenlik güncellemesiyle güncelledi. Şimdi en son bilgilere göre, OnePlus 9 ve OnePlus 9 Pro, gelişmiş sistem güvenliği için Mayıs 2021 güvenlik yamasını almaya başladı.

OnePlus 9

En son aygıt yazılımı, OnePlus 9 ve OnePlus 9 Pro için OxygenOS 11.2.5.5 yazılım sürümüyle tanımlanabilir. İyileştirilmiş güvenliğe ek olarak, yeni güncelleme ayrıca sistemde, kamerada ve ağda bir dizi iyileştirme ve düzeltme ile birlikte geliyor.

Özellikle, OnePlus 9 ve 9 Pro akıllı telefonlar geçmişte zaten birkaç güncelleme aldı. Şimdi, en son güncelleme OxygenOS 11.2.5.5 olarak geliyor. Bu son güncelleme şu anda OnePlus 9 ve OnePlus 9 Pro’nun Hint versiyonu için tespit edildi. Yakında diğer bölgesel varyantlar için de kullanıma sunulacağını umuyoruz. OnePlus’ın Hasselblad ile işbirliği içinde OnePlus 9 serisi telefonlarını en iyi kameralı telefon olarak pazarladığını biliyoruz . Ama hepimiz bunun sadece bir pazarlama hilesi olduğunun farkındayız.

 

OnePlus 9 ve 9 Pro için kamera iyileştirmeleri içeren OxygenOS 11.2.5.5 güncellemesi

Sistem

  • İyileştirilmiş şarj performansı
  • Klavyenin küçük olasılık gecikmesi sorunu düzeltildi
  • Bilinen sorunlar düzeltildi ve sistem kararlılığı iyileştirildi
  • Android güvenlik yaması 2021.05’e güncellendi

Kamera

  • Bazı çekim sahnelerinde HDR efekti iyileştirildi
  • Arka kameranın beyaz dengesi performansı iyileştirildi

  • Ağ iletişiminin kararlılığı geliştirildi
  • Wi-Fi bağlantısının performansı iyileştirildi

Poco M3 Pro 5G, ekran ve pili lansmandan önce detaylandırıldı