OnePlus 11 Pro dengeleri değiştirecek

Yayın tarihi: 21 Ekim 2022 Cuma 8:00 am - Güncelleme: 19 Ekim 2022 Çarşamba 10:46 pm

Çinli teknoloji şirketi OnePlus tarafından geliştirilen ve markanın yeni amiral gemisi olması beklenen OnePlus 11 Pro ile alakalı oldukça ilginç bir gelişme yaşandı.

Çinli teknoloji şirketi OnePlus, her geçen gün pazar payını biraz daha arttırıyor. Bu yönünü yeni amiral gemisi ve orta segment modellerine borçlu olan One Plus, önümüzdeki aylarda amiral gemisi portföyüne yeni bir model daha ekleyecek. Bugüne kadar sızdırılan bilgilerde OnePlus 11 Pro ismiyle satışa sunulacağı belirtilen bu cihaz, şirketin ani bir kararıyla “Pro” etiketini atmış şekilde karşımıza çıkabilir.

 

OnePlus’a yakın kaynaklardan servis edilen bilgilere göre, çoğu zaman Pro modelini çıkarttıktan sonra bunun bir altı olması gereken düz modele yer vermeyen OnePlus, bu nedenle artık Pro takısını gereksiz bulmuş.

 

OnePlus 11 Pro

Bu kararını ilk olarak OnePlus 11’de test edecek olan marka, 2023 yılının ilk çeyreğinde satışa sunacağı yeni modelinde Pro isimlendirmesine yer vermeyecek ve telefonu doğrudan OnePlus 11 olarak satışa sunacak.

 

Bugüne kadar sızdırılan bilgilerden gücünü Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinden alacağını anladığımız telefon bu yonga setini 8GB / 12GB RAM ve 128GB / 256GB dahili depolama alanlarıyla destekleyecek. Arka yüzeyinde 50MP + 48MP + 32MP’lik üçlü bir kurulumla gelmesi beklenen telefonun ön yüzeyinde ise ekran altı sensör şeklinde çalışacak 16MP’lik bir selfie kamerası bulunacak. Son olarak telefonun elektriksel gücünü ise 5000mAh’lık bataryasından alacağını belirtelim.

Xiaomi 13, 67W hızlı şarj desteğiyle gelecek