Önce Didem Arslan Yılmaz şimdi de Fatih Portakal! ‘Bu oyunun bir parçası olmak istemiyorum’

Yayın tarihi: 3 Ekim 2019 Perşembe 8:11 am - Güncelleme: 3 Ekim 2019 Perşembe 3:08 pm

Habertürk TV’de yayınlanan Türkiye’nin Nabzı adlı programının sunucusu Didem Arslan Yılmaz, Altın Kelebek Ödül Töreni için “tiyatro” ifadesini kullanmış, Aday gösterildiği Altın Kelebek ödüllerinin şaibeli olarak verildiğini ileri sürerek adaylıktan çıkmak istediğini belirtmişti. Bu gelişmenin üzerine FOX Ana Haber bülteninin sunucusu Fatih Portakal’da Altın Kelebek Ödül’ü adaylığından çekildiğini açıkladı.

Habertürk programcısı Didem Arslan Yılmaz kendisine ait sosyal medya hesabından ”Altın kelebek ödüllerine yine adayı gösterilmişim. Ancak son yıllarda “tartışmalı” ödül dağıtıldığı iddia ediliyor. Aday adaylığından çıkarılmak istiyorum. Çünkü sonuçları “önceden belli olduğu” tartışmaları bitmiyor. Böyle ise, bu tiyatronun içinde yer almak istemem.” ifadelerini kullanmıştı.

Didem Arslan Yılmaz: Bu tiyatronun içinde yer almak istemiyorum

Aynı tepki FOX Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal’dan da geldi.

Gece saatlerinde bir paylaşım yapan Portakal, “#Altınkelebek’e aday adayi olduğumu öğrendim. Aday adaylığında yer alan ismimin çıkarılmasını istiyorum. Gerekçem, Didem Aslan’ın düşündüğü gibi sonucunun önceden belli olması. Yetkililer talebimi dikkate alırlar umarim. Oyununuzun parçası olmak istemiyorum” açıklamasında bulundu.

Didem Arslan Yılmaz’ın ve Fatih Portakal’ın son yıllarda ödüllerin tartışmalı olarak dağıtıldığı Altın kelebek adaylığından çekilmesi kamuoyundan destek gördü.

Altın Kelebek’te kriz büyüyor! Didem Arslan, Fatih Portakal derken şimdi de İrfan Değirmenci…