Altın Kelebek’te kriz büyüyor! Didem Arslan, Fatih Portakal derken şimdi de İrfan Değirmenci…

Yayın tarihi: 3 Ekim 2019 Perşembe 2:54 pm - Güncelleme: 3 Ekim 2019 Perşembe 3:04 pm

Didem Arslan Yılmaz’ın ve Fatih Portakal’ın ardından Halk TV Ana Haber spikeri İrfan Değirmenci de Altın Kelebek Ödül Töreni’ne tepki göstererek “Çıkarın benim de adımı o listeden. Reddediyorum peşinen.” açıklamasında bulundu.

Habertürk TV’de yayınlanan ‘Türkiye’nin Nabzı’ programının moderatörü Didem Arslan Yılmaz’ın ardından FOX TV Ana Haber spikeri Fatih Portakal’da Altın Kelebek Ödül Töreni’ne tepki göstermiş, adaylıktan çıkmak istemişti. Halk TV Ana Haber spikeri İrfan Değirmenci de Altın Kelebek Ödül Töreni’ne tepki gösterdi.

Önce Didem Arslan Yılmaz şimdi de Fatih Portakal! ‘Bu oyunun bir parçası olmak istemiyorum’

​Değirmenci, Arslan’ın “Altın kelebek ödüllerine yine adayı gösterilmişim. Ancak son yıllarda ‘tartışmalı’ ödül dağıtıldığı iddia ediliyor. Aday adaylığından çıkarılmak istiyorum. Çünkü sonuçları ‘önceden belli olduğu’ tartışmaları bitmiyor. Böyle ise, bu tiyatronun içinde yer almak istemem” şeklindeki açıklamasını alıntıladı ve şunları kaydetti:

“REKLAMINIZA BAŞKA FİGÜRAN, DANIŞIKLI DÖVÜŞÜNÜZE BAŞKA PEHLİVAN BULUN”

“Şimdi baktım benim de adımı yazmışlar aday adayı diye Didem Arslan Yılmaz haklı. Çıkarın benim de adımı o listeden. Reddediyorum peşinen. Şampuan reklamınıza başka figüran, danışıklı dövüşünüze başka pehlivan bulun.”