Omar’dan Okan Buruk itirafı

Yayın tarihi: 14 Eylül 2022 Çarşamba 6:28 pm - Güncelleme: 14 Eylül 2022 Çarşamba 6:38 pm

Galatasaray’dan ayrılan Omar Elabdellaoui, transfer dönemi kapanmadan önce Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’un kendisine kulüp bulması yönünde talepte bulunduğunu aktardı.

Transfer döneminin bitmesine kısa bir süre kala Galatasaray’la olan sözleşmesini tek taraflı fesheden Omar Elabdellaoui, Norveç basınına açıklamalarda bulundu. Norveç’in Lillestrom takımıyla antrenmanlara çıkan Elabdellaoui, Galatasaray yöneticileriyle yaptığı görüşmede kendisine takımda kalacağının söylendiğini fakat Teknik Direktör Okan Buruk’un daha sonra kendisine takım bulması yönünde istekte bulunduğunu belirtti.

‘SÖZLEŞMEM VARDI RAHATTIM’

Galatasaray’dan ayrılığının ani geliştiğini belirten Elabdellaoui şunları söyledi:

“Sezon öncesinde kulüp ve teknik direktörle konuştum ve birkaç teklif aldığımı söyledim. Bana hiçbir yere gitmediğimi ve takımda kalacağımı söylediler. Sonra menajerime Galatasaray’da kalacağımı söyledim. Bir yıl daha sözleşmem vardı ve rahattım. Transfer dönemi kapanmadan önce yeni direktör geldi ve bana kulüp bulmam gerektiğini söyledi. Ardından 3 hafta kadar önce teknik direktör ile konuştuğumda durum tamamen farklıydı.”

‘STRESLİ DEĞİLİM’

Omar Elabdellaoui, üç takımdan aldığı transfer tekliflerini reddettiğini ve kulüp bulma konusunda konusunda endişeli olmadığını belirtti. Elabdellaoui, “En azından 3 kulübü reddettiğimi düşünürsek, yeni kulüp bulma konusunda endişeli değilim. 3 tane yüksek maaşlarla gelen sözleşme teklifi oldu ama konu bu değil. Hangi fırsatlara sahip olduğumu göreceğim ve ondan sonra karar alacağım. Stresli değilim” şeklinde konuştu

.
30 yaşındaki futbolcu, reddettiği 3 kulüpten ikisinin Rusya takımı Dinamo Moskova ve Yunanistan takımı AEK olduğunu söyledi.