Omar Elabdellaoui’den Galatasaraylılar’ı heyecanlandıran haber

Yayın tarihi: 6 Mart 2021 Cumartesi 2:26 pm - Güncelleme: 6 Mart 2021 Cumartesi 3:02 pm

Yılbaşı gecesinde elinde havai fişek patlaması sonucu yaralanan Galatasaraylı Omar Elabdellaoui’nin son durumuyla ilgili menajeri Mikail Adampour’dan, “Kötü hiçbir alışkanlığı yok. Bu sebeple vücudu iyileşmesine çok yardımcı oldu. İnanılmaz derecede hızlı iyileştiğini söylüyorlar” açıklaması geldi.

Galatasaraylı Omar Elabdellaoui yılbaşı gecesi çocuklarını eğlendirmek isterken elinde havai fişek patlaması sonucu yaralanmıştı. Omar’ın son durumuyla ilgili menajeri Mikail Adampour’dan açıklama geldi.

Hürriyet’in aktardığına göre, Omar’ın çok hızlı bir şekilde iyileştiğini söyleyen Adampour, “Hayatı boyunca alkol almayıp uykusunu hep iyi düzenledi. Kötü hiçbir alışkanlığı yok. Bu sebeple vücudu iyileşmesine çok yardımcı oldu. Doktorlar da bu duruma şaşkın. İnanılmaz derecede hızlı iyileştiğini söylüyorlar” dedi.

Galatasaray’ın Omar’ın durumuyla yakından ilgilendiğini söyleyen Adampour, “Kulübü oyuncunun durumunu her gün takip ediyor. Galatasaray ve Norveç Milli Takımı ile yakın iletişim halindeyiz. Omar’a destek olmaya devam ediyorlar” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Omar, geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan yaptığı paylaşımla topla çalışmalara başladığını duyurmuştu.

Yılbaşında yüzünde havai fişek patlayan Omar Elabdellaoui’den ilk açıklama