Olympiakos’un Sportif Direktörü Karembeu’dan Fatih Terim açıklaması! “Onun sayesinde taraftarımız arttı”

Yayın tarihi: 12 Ocak 2024 Cuma 1:30 pm - Güncelleme: 18 Ocak 2024 Perşembe 1:30 am

Fatih Terim’in Yunanistan Süper Ligi ekiplerinden Panathinaikos ile anlaşma sağlaması gündemdeki yerini korurken, Olympiakos’un Sportif Direktörü Christian Karembeu “Fatih Terim sayesinde Beşiktaşlı ve Fenerbahçeliler bizi destekliyor” dedi.

Fatih Terim’in Panathinaikos ile 1.5 yıllık anlaşma sağlaması Türk ve Yunan basınında gündeme oturdu. Olympiakos’un Sportif Direktörü Christian Karembeu, Antalya’da katıldığı bir etkinlikte, Fatih Terim’in Yunanistan’a gelmesi sonrası oluşan ortama değindi.

TERİM’E ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Antalya’da gerçekleşen 3. WinterLeague Kongresi, bu yıl Olympiakos’un Sportif Direktörü ve eski ünlü Fransız futbol oyuncusu Christian Karembeu’yu konuk etti. Karembeu, tecrübeli teknik direktör Fatih Terim hakkında takdir dolu sözler sarf etti.

“TERİM ÖNEMLİ BİR MARKA”

Fransız futbolcu, Terim’in katılımıyla ligin rekabet düzeyinin yükseleceğini vurgulayarak, Terim’i önemli bir marka olarak nitelendirdi. Ünlü sporcu, Terim’in gelişiyle artan baskının altını çizdi ve PAOK, AEK gibi ekiplerin artan performansı nedeniyle şampiyonluk mücadelesinin zorlu olacağını dile getirdi.

“OLYMPİAKOS’UN TARAFTAR SAYISINDA GÖZLE GÖRÜLÜR BİR ARTIŞ VAR”

Karembeu, Fatih Terim’in Panathinaikos’a katılmasının ardından Beşiktaş ve Fenerbahçe taraftarlarının desteğini kazandıklarını belirtti ve Olympiakos’un taraftar sayısında ve sosyal medyadaki etkileşiminde gözle görülür bir artış olduğuna dikkat çekti.

 

Fatih Terim’in Panathinaikos’u Fenerbahçe’nin genç yıldızı için geldi

 

 

Kaynak: TELE1