Oğuzhan Uğur’dan Muharrem İnce itirafı

Yayın tarihi: 30 Haziran 2023 Cuma 3:59 pm - Güncelleme: 30 Haziran 2023 Cuma 3:59 pm

YouTube’da yayın yapan Babala TV’nin sahibi Oğuzhan Uğur, ‘İbrahim Selim ile Bu Gece’ programında seçim dönemine ilişkin dikkat çeken bir itirafta bulundu. Uğur, Muharrem İnce yayınından önce büyük bir kitlenin ‘boykot’ kararı aldığını ve programın tanıtımını boykotu engellemek için daha ilgi çekici bir şekilde hazırladıklarını belirtti.

Babala TV’nin kurucusu ve Mevzular Açık Mikrofon programının sunucusu Oğuzhan Uğur, İbrahim Selim’in ‘İbrahim Selim ile Bu Gece’ isimli programına konuk oldu.

Seçim döneminde yaptığı yayınlarla adından sıkça bahsettiren Uğur, Selim’in “Çok izlenmek için bilerek yaptığın bir şey oldu mu?” sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’yi konuk aldığı program öncesinde izleyicilerin “boykot” kararı aldığını belirten Uğur, İnce teaserı ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

“Elbette. Muharrem Bey’in teaser’ı. Biz öncesinde bir boykot haberi aldık, ‘Muharrem İnce’nin programını izlemeyeceğiz’ diye. Bütün herkes WhatsApp gruplarından, Ekşi Sözlük’ten örgütlendiler. Baya milyonlarca kişi. Şaka değil. Çok büyük bir boykot vardı. Kendisi çıktı bir kere programa. Tabii insanlar çok çok icabet ettiler o programa. Kendisi için de pozitif geçti. İkinci kez çıkmasını manasız buluyoruz ve izlemeyeceğiz dediler. Biliyorsun, CHP yüzünden ona düşman olanlar vs de vardı. Biz boykot haberini aldık. Hatta öyle bir görüntüleme sayısı alacak ki diğerlerinin yanında cacık kalacak dediler. Ben de görüyorum ve artırıyorum dedim. Şu anda en çok izlenenlerden…”

Oğuzhan Uğur Mevzular Açık Mikrofon’un yeni rotasını açıkladı

Oğuzhan Uğur balkonunda yorgun mermi buldu: Isdırap olacağım