Öğretmenler için düzenlenen konsere çıkmayan Melike Şahin Atatürk albümünden çıkarıldı

Yayın tarihi: 5 Aralık 2023 Salı 9:54 am - Güncelleme: 5 Aralık 2023 Salı 9:55 am

Öğretmenler için düzenlenen konserde rüzgâr gerekçesiyle sahneye çıkmadığı için İBB ile gerginlik yaşayan şarkıcı Melike Şahin,  yapım şirketi sahibi Murat Yıldırım tarafından Atatürk’e saygı duruşu olarak adlandırılan Vasiyet isimli albüm projesinden çıkarıldı.

Öğretmenler için düzenlenen konsere çıkmadığı için tepki çeken Melike Şahin’e bir protesto da yapım şirketi sahibi Murat Yıldırım’dan geldi.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre, öğretmenler için düzenlenen konserde son anda rüzgâr gerekçesiyle sahneye çıkmadığı için tepki toplayan Melike Şahin’in yapım şirketi sahibi Murat Yıldırım tarafından Atatürk’e saygı duruşu olarak adlandırılan Vasiyet isimli albüm projesinden çıkarıldığı öğrenildi. Yapımcı Murat Yıldırım gerekçeyi “Öğretmenlere saygısı olmayan birinin, Başöğretmen Atatürk’ün albümünde yeri yok” diyerek açıkladı.

Öğretmenler için düzenlenen konsere çıkmayan Melike Şahin ‘Benim ile alakalı değil’ dedi, İBB yalanladı

“ÖĞRETMENLERE SAYGISIZLIK”

Murat Yıldırım uzun süredir çalıştığı ve birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Atatürk’e saygı albümü projesinden Şahin’i çıkardığını açıkladı.

Projenin yapımcısı Murat Yıldırım, “Geleceğe miras kalacak bir çalışmaya imza atıyoruz. Ata’nın sevdiği şarkılar ‘Vasiyet’ albümünde 9 çok değerli sanatçı tarafından seslendiriliyor. Bir şarkı için de Melike Şahin’e teklifte bulunmuştuk. Ama onu projemizden çıkardık. Öğretmenlere saygısızlık, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’e de yapılmış demektir” dedi.

İBB ile konser krizi yaşayan Melike Şahin Altın Kelebek aldı

Kaynak: TELE1