İBB ile konser krizi yaşayan Melike Şahin Altın Kelebek aldı

Yayın tarihi: 4 Aralık 2023 Pazartesi 12:21 pm - Güncelleme: 4 Aralık 2023 Pazartesi 1:03 pm

Şarkıcı Melike Şahin, Altın Kelebek Ödülleri’nde En İyi Kadın Şarkıcı Ödülü aldı. Öğretmenler için İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen konserini iptal etmesi hakkında da, “Kimseyi ikna etmekle ilgili benim şu anda söyleyecek bir şeyim yok” dedi.

Şarkıcı Melike Şahin, 49’uncu Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde Yılın En İyi Kadın Şarkıcı Ödülü’nü aldı. Şahin ödülün ardından, geçtiğimiz gün İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından organize edilen ve öğretmenler için sahne alacağı iptal ettiği konsere ilişkin konuştu.

Şahin, şunları söyledi:

“Konu hiç ortada kalmadı. Benim şirketim de güzel bir açıklama yaptı. (İBB) Kimseyi ikna etmekle ilgili benim şu anda söyleyecek bir şeyim yok. Sadece oraya gelen insanlara çok ayıp oldu. Hiç benimle bağımsız, alakası olmayan bir sebepten mağdur oldular. O yüzden çok üzüldüm. Benimle hiç ilgisi yok sadece o süreç çok yanlış yönetildi. Telafisi olur tabii, bunlar geçici kırgınlıklar hiçbir şey olmaz. Bizim kıymetlilerimiz öğretmenler, zaten o yüzden ekstra üzüldüm. Halbuki benimle hiçbir alakası olmayan bir talihsizlik oldu, ben onların gönlünü alırım.”

Öğretmenler için düzenlenen konsere çıkmayan Melike Şahin ‘Benim ile alakalı değil’ dedi, İBB yalanladı

Kaynak: TELE1