Öğretmeni darbeden öğrenci ve babası serbest bırakıldı

Yayın tarihi: 26 Kasım 2022 Cumartesi 7:57 pm - Güncelleme: 26 Kasım 2022 Cumartesi 7:57 pm

Samsun’da, öğretmene saldırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan ortaokul öğrencisi ve babası adli kontrol şartıla serbest bırakıldı.

Samsun’un Çarşamba ilçesindeki Atatürk Ortaokulu’nda okuyan B.Ç. adlı öğrenci, ’24 Kasım Öğretmenler Günü’nde beden eğitimi dersine giren öğretmen M.A.’nın kendisine tokat attığını öne sürüp, okul sonrası eve geldiğinde durumu ailesine anlattı.

Sabah saatlerinde okula diğer oğlu F.Ç. ile gelen baba E.Ç. ise bahçede karşılaştığı öğretmen M.A.’ya tekme ve tokat atıp saldırdı. Diğer öğretmen ve okul idarecilerinin araya girmesiyle baba ve oğlu, okuldan ayrıldı. Hastaneye giden öğretmen, darp raporu alıp, polise şikayette bulundu. Şikayet üzerine E.Ç. ve oğlu F.Ç. gözaltına alındı.

SERBEST BIRAKILDILAR

Samsun’un Çarşamba ilçesinde bir öğretmeni darbettikleri iddiasıyla gözaltına alınan 2 öğrenci yakını, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Atatürk Ortaokulu bahçesinde beden eğitimi öğretmeni Murat Atay’ı darbettiği iddiasıyla gözaltına alınan öğrenci velisi E.Ç. ile oğlu F.Ç’nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Öğrencisine tokat attığı iddia edilen öğretmen tekme tokat darbedildi