Öğretim görevlisi online derste cinsel içerikli film açtı

Yayın tarihi: 14 Mart 2022 Pazartesi 3:31 pm - Güncelleme: 14 Mart 2022 Pazartesi 3:31 pm

Avustralya’nın Sidney kentinde bir üniversite öğretmeni online ders sırasında yanlışlıkla cinsel içerikli görüntüler yayınladı.  Öğrenciler, öğretmenin yayınladığı görüntüler sonrasında şoke oldu.

İngiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre; öğretim görevlisi ders sırasında ara verdi. Ancak Zoom toplantısını duraklatmayı unuttu. Kısa süre sonra, müstehcen görüntüler içeren cinsel içerikli bir internet sitesinin ekranı ortaya çıktı.

Profesör skandalı! İğrenç mesajlarla öğrencisini taciz etti

Öğretmenin dalgınlığı yüzünden cinsel içerikli hareketlerde bulunan onlarca kadınla karşı karşıya kalan öğrenciler büyük utanç yaşadılar. Öğrencilerden bazılarının bu durumu velilerle paylaşmasının ardından öğretmen hakkında soruşturma başlatıldı.

İsminin açıklanmamasını isteyen bir öğrencinin babası, kızının olaya isyan ettiğini söyleyerek, “Bir öğretmen toplumda lider olmalı, bir baba ya da anne figürü olmalı. Bunu gençlere göstermesi beni şaşkına çevirdi. Bu bir güven ihlalidir” dedi.

GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILDI

Durumu öğrenen okul yönetimi tarafından öğretmen hakkında başlatılan inceleme sonucunda görevine bir süreliğine son verildiği açıklandı. Olayın sonrasında öğrencilerin bir kısmının okuldan ayrılmayı düşündüğü iddia edildi.

Matematik öğretmeninin zarfından taciz çıktı