Öğrencilerin okul yolculuğu ‘Survivor’ parkurunu aratmadı!

Yayın tarihi: 23 Kasım 2023 Perşembe 2:49 pm - Güncelleme: 23 Kasım 2023 Perşembe 2:49 pm

Edirne Keşan’da dün akşam etkili olan kuvvetliği sağanak nedeniyle ilçede bulunan bir lisenin bahçesi sular altında kaldı. Öğrenciler okula girmek için tahta palet ve kalasların üzerinde yürümek zorunda kaldı.

Edirne’nin Keşan ilçesinde dün akşam etkili olan sağanak sebebiyle cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu. Ana yollarda trafik zaman zaman durma noktasına geldi. Kuvvetli yağış nedeniyle Yukarı Zaferiye Mahallesi Hastane Caddesi üzerindeki Keşan Lisesi’nin bahçesini su bastı. İtfaiye ekipleri suyun tahliyesi için çalışma başlattı.

TAHTALARIN ÜZERİNDE YÜRÜDÜLER

Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Keşan Lisesi’nin bahçesindeki kapalı spor salonunda düzenlenen ‘Üniversite tanıtım günü’ etkinliğine gelen öğrenciler salona ulaşmakta güçlük çekti. Bunun üzerine itfaiyeciler tahta palet ve kalaslarla öğrencilerin salona ulaşmasını sağladı. Su baskını nedeniyle Keşan Lisesi bahçesinde yapılamayan ‘Üniversite tanıtım günleri’ etkinliği açılış programı bitişiğinde bulunan Ahmet Yenice Ortaokulu’nun bahçesinde gerçekleştirildi.

Meteoroloji’den alınan bilgide ilçede bugün yağış beklenmediği bildirildi.

Meteoroloji uyardı, sağanak ve soğuk geliyor! İşte il il hava durumu

Kaynak: TELE1