Atanmış rektör Bulu öğrencilerin sorularını yanıtlayamadı!

Yayın tarihi: 6 Ocak 2021 Çarşamba 6:21 pm - Güncelleme: 6 Ocak 2021 Çarşamba 9:37 pm

Boğaziçi Üniversitesi’nde öğrencilerin yanına giden AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından atanan Melih Bulu’ya bir öğrenci “Hiç utanmanız yok mu?” diye sordu.

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Boğaziçi Üniversitesi rekörlüğüne atanan daha önce de AKP’den milletvekili aday adayı olan Prof. Dr. Melih Bulu Boğaziçi’nde kendisini protesto eden öğrencilerin yanına gitti.

Bulu’yu “Kayyum rektör istemiyoruz” sloganlarıyla karşılayan öğrenciler bir öğrenci de Bulu’ya “Hadi soru alalım” diye seslenerek soru sordu.

Öğrencinin “Hocam hiç utanmanız mı yok mu?” sorusu üzerine Bulu’nun ise sadece gülümsediği görüntülendi.

“TİŞÖRTÜN ÇOK GÜZEL”

Bir başka öğrencinin “Eğer başarılı olmamızı istiyorsanız gidin istifa mektubunuzu yazın, biz de gidip derslerimize çalışalım” diyerek seslenmesi üzerine ise Bulu’nun sadece “Tişörtün çok güzel” demesi tepkilere neden oldu.

“GELİN İSTİFA EDİN”

Bulu’ya istifa çağrısında bulunan bir başka öğrenci ise “Hocam gelin hep birlikte bir fotoğraf çekelim. Instagram hesabınızdan paylaşıp bakanlarımız gibi istifa mektubunu yayınlayın” dedi.

“HEPİMİZ AYNI GEMİDEYİZ” DİYEN BULU’YA ŞOK

Bir öğrencinin kendisine “İstifa etmek bu kadar zor mu?” diye sorması üzerine Bulu, “Çocuklar bakın hepimiz aynı gemideyiz” dedi. Öğrenciler ise Bulu’ya “Hayır” diyerek yanıt verdi.

ATANMIŞ REKTÖR SEÇİMİ SAVUNUYORMUŞ!

Bulu, bir başka öğrencinin “Siz atanmış rektörü mü seçilmiş rektörü mü savunuyorsunuz?” sorusuna ise “Üniversitenin paydaşlarının katıldığı bir seçimi savunuyorum” yanıtını verdi.

Boğaziçi öğrencileri Kadıköy’de alkışlarla karşılandı