Ocak Partisi yeni el işaretini tanıttı! “Bizim kutsal işaretimiz bu”

Yayın tarihi: 19 Kasım 2023 Pazar 7:22 pm - Güncelleme: 19 Kasım 2023 Pazar 7:22 pm

Ocak Partisi Genel Başkanı Kadir Canpolat yaptığı basın toplantısında, partililerin kullanacağı el işaretini tanıttı. Canpolat “Bizim kutsal işaretimiz bu” dedi.

Ocak Partisi Genel Başkanı Kadir Canpolat, Sincan İlçe Başkanı Şerafettin Kütük’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Canpolat’a çok sayıda partili eşlik etti. Canpolat, partinin yurt genelinde teşkilatlanmasının hızlı şekilde tamamlandığını belirterek, “Şimdi kongrelerimizi gerçekleştiriyoruz. İlçe kongrelerinden sonra il kongrelerimizi de hızlı bir şekilde bitirip daha sonra seçimlere müdahil olacağız. Yerel yönetim seçimlerinde, Ocak Partisi olarak bütün illerde, ilçelerde bağımsız bir şekilde, hiçbir ittifakın günahına ortak olmadan, hiç kimsenin hatasına dahil olmadan kendi partimizin bünyesinde bütün il ve ilçelerde adaylarımızı çıkarma kararı aldık. Bunu Sincan’da da yapacağız, bunu Ankara’nın her yerinde, tüm Türkiye’nin her yerinde, hatta dünya genelindeki temsilcilerimiz ile birlikte yapacağız” ifadelerini kullandı.

Osmanlı Ocakları siyasi parti kuruyor…

EL İŞARETLERİNİ TANITTI

Toplantı sonrasında Ocak Parti’nin kullanacağı el işaretini tanıtan Kadir Canpolat ” Bizim kutsal işaretimiz bu, bu varlık birlik bütünlük herkesi bir araya getirme ifadesidir” dedi.

(DHA-İHA)

Kaynak: TELE1