Oburiks İstanbul’da ton balığı teknesinde yaşayacak

Yayın tarihi: 17 Mart 2022 Perşembe 12:29 pm - Güncelleme: 17 Mart 2022 Perşembe 12:31 pm

Gerard Depardieu, ülkesinde ‘daha az bulunma’ kararı aldı. Ünlü oyuncu Türkiye ve Dubai’de zaman geçirmek istediğini belirterek, “Ton balığı avı için kullanılan İstanbul’daki teknemi de apartman dairesi haline getirdim” dedi. Depardieu, Asteriks ve Oburiks isiml film serilerinde Oburiks’i, canlandırmıştı.

Dünyaca ünlü Fransız sinema oyuncusu Gerard Depardieu (73), hayatıyla ilgili aldığı ilginç kararları açıkladı.

“İSTANBUL VE DUBAİ’DE ZAMAN GEÇİRMEK İSTİYORUM”

2013 yılında Rusya vatandaşlığına geçen Depardieu, L’Obs Dergisi’ne konuştu. Ünlü aktör, artık ülkesinde daha az yaşayıp İstanbul ve Dubai’de zaman geçirmek istediğini söyledi.

Gerard Depardieu, artık daha huzurlu bir yaşam peşinde olduğunu belirterek, dalgalara yelken açarak bu huzuru bulmayı umut ettiğini anlattı.

HaberTürk’ün aktardığına göre; iki büyük balıkçı teknesi aldığını ifade eden ünlü yıldız “Bunlardan birisi Dubai’de, ton balığı avı için kullanılan İstanbul’daki teknemi de apartman dairesi haline getirdim.” dedi.

“PARİS’TEKİ EVİMİ SATIŞA ÇIKDIM”

Film çekmek için Fransa‘ya gideceğini ancak doğduğu ülkede çok fazla yaşamak istemediğini belirten Depardieu, sahibi olduğu üzüm bağlarını ve Paris’teki evini de satışa çıkardığını söyledi.