Nusret’in İstanbul’daki oteli İngiliz basınının gündeminde

Yayın tarihi: 27 Aralık 2022 Salı 10:21 am - Güncelleme: 27 Aralık 2022 Salı 10:21 am

Dünya Kupası’ndaki kural ihlali nedeniyle birçok ülkenin gündemine oturan Nusret Gökçe’nin, İstanbul Şişli’de bulunan ve 36 milyon sterline satın aldığı lüks oteli İngiliz basınında haber oldu.

Restoran zinciri sahibi Nusret Gökçe’nin Dünya Kupası finalinin ardından görevli olmamasına rağmen sahaya girip Dünya Kupası’nı eline alıp futbolcularla fotoğraf çektirdiği anlar, dünya basınında geniş yer bulmuştu. Gökçe’nin kuralları ihlal etmesi nedeniyle FIFA’ya tepki gösterildi.

İSTANBUL’DAKİ OTELİ İNGİLİZ BASINININ GÜNDEMİNDE

Gökçe, bu sefer İstanbul’da satın aldığı otelle gündeme geldi. İngiltere’de yayın yapan The Sun gazetesi, Gökçe’nin İstanbul’daki otelini haberleştirdi. Gökçe, İstanbul Şişli’de Maçka Palas’ta bir daireye sahip. Gazetede yer alan habere göre, 2019 yılında oteli 36 milyon sterline (812 milyon TL) satın alan Gökçe, aynı yıl binanın çatı katındaki kendi özel dairesine taşındı. Nusret’in dairesinin geçmişte şair Abdülhak Hâmid Tarhan’a ait olduğu kaydedilen haberde, “Siz de bu lüksü yaşayabilirsiniz” ifadelerine yer verilerek Maçka Palas’ta bir gecelik konaklama bedelinin 350 sterlinden (8 bin TL) başladığı anlatıldı. Otelin çatısında yüzme havuzu, spor salonu ve spa bulunduğu da verilen bilgiler arasında.

10 YAŞINDA ÇALIŞMAYA BAŞLADI

Habere göre, oteli satın aldıktan sonra Gökçe, mutfağı kendi özel beğenilerine göre yeniden tasarlamış. Nusret Gökçe’nin ABD’de de evleri bulunuyor. Yoksulluk yüzünden 10 yaşındayken okulu bırakıp çalışmaya başlamak zorunda kalan Gökçe ayrıca, üç Rolls-Royce ve bir Lamborghini’yi de içeren geniş bir otomobil koleksiyonuna sahip.

Nusret’in güvendiği dağlara kar yağdı! FIFA başkanından flaş hamle