Nintendo yeni canlı aksiyon filmi ile dikkatleri üzerine çekecek

Yayın tarihi: 10 Kasım 2023 Cuma 8:30 am - Güncelleme: 8 Kasım 2023 Çarşamba 10:43 pm

Yıllardır söylentiler dolaşıyordu ama Nintendo yine de geç saatlerde yaptığı bir duyuruyla bizi şaşırtmayı başardı: The Legend of Zelda’yı temel alan bir canlı aksiyon filmi gelecek.

Film Wes Ball tarafından yönetiliyor. Ball’un en son filmleri, en sonuncusu 2018’de vizyona giren Maze Runner serisiydi. Filmin yapımcılığını Nintendo’dan Shigeru Miyamoto üstlenecek. Miyamoto son on yılda çok sayıda Marvel filminin yapımcılığını veya baş yapımcılığını üstlenen Avi Arad ile birlikte çalışacak. Şaşırtıcı bir şekilde film Nintendo tarafından ortak finanse ediliyor. Sony Pictures Entertainment tarafından hiç bir ortaklık haberi yok.  Şirket, filmin yüzde 50’sinden fazlasını finanse ettiğini ancak Sony Pictures Entertainment’ın sinema distribütörü olmasını istediklerini belirtmişti.

Nintendo

 

İlginizi çekebilir: The Game Awards 2019 canlı nasıl izlenir?

2015 yılında Wall Street Journal’dan Nintendo ve Netflix’in canlı aksiyon Zelda şovu hazırlayacağına dair söylentiler duymuştuk ancak bu hiçbir zaman gerçekleşmemişti. Ancak Super Mario Bros. filminin başarısı belki de şirketin bu projeyi gerçeğe dönüştürmek için ihtiyaç duyduğu son şeydi. Filmin vizyona girmesiyle şu an arasında işlerin ters gitmesi için bolca zaman var bu yüzden de Zelda hayranıysanız serinin beyazperdeye çıkması ihtimali konusunda şimdiden çok heyecanlanmamak daha mantıklı olabilir. Yine de netleşmeye başlayan haberlerin gelmesi hayranlar için oldukça olumlu diyebiliriz.

Diablo 4 oyuncuları: Bitmemiş bir oyun için ek paket almayacağız