Nihat Kahveci’den Stefun Kuntz göndermesi: Şifre belli

Yayın tarihi: 29 Mart 2023 Çarşamba 11:18 am - Güncelleme: 29 Mart 2023 Çarşamba 11:20 am

EURO 2024 Elemeleri D Grubu’nda A Milli Takımımız, Bursa’da karşı karşıya geldiği Hırvatistan’a ilk yarıdaki goller sonucunda 2-0 mağlup oldu. Mücadelenin ardından Nihat Kahveci’nin yorumları gündem oldu.

Eski milli yıldız Nihat Kahveci, Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın en büyük başarısının Dünya üçüncülüğü ve Avrupa üçüncülüğü olduğunu hatırlatarak, “Şifre belli” dedi.

KAZANIRKEN DE OLMUYOR

Euro 2024 grup eleme maçında Bursa’da Hırvatistan’a 2-0 kaybedilen maçı TRTSpor’da yorumlayan Kahveci, kazanırken de teknik direktör Stefan Kuntz ile olmayacağına dair yorumlar yapıldığını söyledi.

TÜRK TEKNİK ADAMLARI ÖRNEK VERDİ

Kahveci, Türkiye’nin Dünya üçüncüsü olurken takımın başında Şenol Güneş, Avrupa üçüncüsü olurken de Fatih Terim olduğunu belirterek, “Stefan Kuntz ile olmuyor. Şifre belli. Ben buradan isim vermek istemiyorum ama Biz artık özümüze dönmeliyiz.” dedi.

LUCESCU VE HİDDİNK DE OLMADI

Daha önce A Milli Takım’ı çalıştıran yabancı teknik direktörleri de hatırlatan Kahveci, “Mircea Lucescu ve Hiddink geldi. Teknik direktörlüklerine bir şey diyebilir miyiz? Hayır! Ama olmadılar. Demek biz, bi özümüze döneceğiz.” diye konuştu.

ŞİFRE NET

Kahveci, “Son Dünya Kupası’nda son 16, çeyrek finale kalanlar… Genellikle kendi ülkelerinin teknik direktörleriyle çalışan takımlar. Esasen şifre net. Şifre netti: Şenol Güneş, Fatih Terim’di. Tekrardan buraya evrilmemiz lazım. İsim vererek, kamuoyu da yaratmak istemiyoruz.” dedi.

Stefan Kuntz Hırvatistan’ı daha kaliteli buldu